Riješi me! 3084 pregleda 04. veljače 2016.

DIY ideje za genijalne, jednostavne i jeftine kostime

Crni labud
YouTube/Pinterest/TheSorryGirls
DIY ideje za genijalne, jednostavne i jeftine kostime DIY ideje za genijalne, jednostavne i jeftine kostime DIY ideje za genijalne, jednostavne i jeftine kostime DIY ideje za genijalne, jednostavne i jeftine kostime DIY ideje za genijalne, jednostavne i jeftine kostime DIY ideje za genijalne, jednostavne i jeftine kostime DIY ideje za genijalne, jednostavne i jeftine kostime DIY ideje za genijalne, jednostavne i jeftine kostime DIY ideje za genijalne, jednostavne i jeftine kostime DIY ideje za genijalne, jednostavne i jeftine kostime DIY ideje za genijalne, jednostavne i jeftine kostime DIY ideje za genijalne, jednostavne i jeftine kostime

Upotrijebite maštu i sve oduševite svojom pojavom

Stiglo nam je najveselije doba godine! Najteže pitanje je: U što se maskirati? Ako ti je dosadilo svake godine pojavljivati se u kupljenim maskama, identičnim kakve ima pola grada, vrijeme je da zaposliš svoju maštu i pronađeš kreativno rješenje!

Možda misliš kako kostim koji napraviš sama neće biti dovoljno cool, ali mogla bi se iznenaditi...

Originalne, zanimljive, otkačene, zavodljive, ali i urnebesne prijedloge za maske koje ti donosimo u našoj fotogaleriji oduševit ćete i ne sumnjamo da ćeš pronaći pravu za sebe! Želiš li biti crni labud, superheroj, stjuardesa ili možda m&m bombon? Ono najbolje je što za sve ove (i mnoge druge) maske sve što ti je potrebno već imaš u svome ormaru... Otkrij koje smo ti ideje pripremili!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?