Riješi me! 129 pregleda 12. listopada 2016.

Dječak nakon kome tvrdi: Bio sam u raju!

raj
Dreamstime

Nitko nije vjerovao da će oporaviti od teške nesreće, a onda se vratio u život sa pričom kakvu nikada niste čuli...

Prije otprilike 19 godina Julie Kemp i njena obitelj doživjeli su strašnu automobilsku nesreću koja ih je zauvijek obilježila. Naime, tog je dana život izgubio njezin muž, a ona i sin Landon su jedva preživjeli.

Njihov automobil je nakon sudara s vozilom Hitne pomoći bio potpuno uništen pa spasioci u prvi tren nisu shvatili da se u njemu nalazio i maleni dječak. Kada su ga ipak uspjeli izvući, Landon nije davao znakove života.

Unatoč svim negativnim predviđanjima, nakon dva tjedna kome, on se probudio i sve šokirao nevjerojatnom pričom o zagrobnom životu!

Kako ovaj dječak tvrdi, bio je u raju gdje je sreo svog oca i njegovog prijatelja koji je također umro nekoliko mjeseci prije ovog stravičnog događaja. Ipak, njegovu mamu puno je više šokiralo nešto drugo...

- Mama, vidio sam i tvoje drugo dvoje djece - rekao joj je jednom prilikom.

Julie nije trebalo dugo da shvati kako misli na njezine dvije neuspjele trudnoće u kojima je spontanim pobačajem izgubila djecu. Kako tvrdi, nikada mu ih nije spominjala, a on je bio uvjeren kako je vidio upravo svoga nerođenog brata i sestru. 

Sve o ovoj nevjerojatnoj priči možete otkriti u videu CBN-a

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?