Riješi me! 25 pregleda 08. rujna 2015.

Dođi na najveći piknik za školarce!

Piknik

Dvodnevni back to school piknik održat će se 12. i 13. rujna u Maksimiru uz bogat i sadržajan edukativno-zabavni program

Dobre navike, pa tako i one koje se odnose na unošenje tekućine, kod djece se najbolje razvijaju kroz igru. Pa kad se igra na svježem zraku ne smije se zaboraviti piti. Voda je najzdraviji izvor tekućine, a s Janom možete biti sigurni da primate ono najbolje i to možete provjeriti 12. i 13. rujna u Maksimiru kada Jana Junior i Jana Ice Tea za sve školarce pripremaju mnoštvo igra, nagrada i natjecanja uz bogate poklon pakete. Školarci će imati priliku probati Jana ledene čajeve na bazi prirodne mineralne vode Jane uz dodatak biljnih ekstrakata, aroma i voćnog soka. Biti će tu i veselo društvo iz popularnog dječjeg crtića SpužvaBob Skockani koji se nalazi na etiketi osvježavajućem bezalkoholnom negaziranom napitaku Jana Ice Tea. 

Piknik | Autor: Matija Habljak, Story Press Matija Habljak, Story Press

Ledeni čajevi u PET ambalaži proizvode se na najsuvremenijim aseptičkim linijama bez dodatka konzervansa; bez sladila i umjetnih bojila 

Koliko je vode potrebno djeci?

Djeca trebaju više vode nego odrasli, i iako imaju veću zalihu vode u organizmu od odraslih, ugroženija su njezinim nedostatkom.
Dječja koža je tanka pa lakše gubi vodu, a djeca se i puno kreću, igraju se i aktivna su, zbog čega su puno podložnija dehidraciji. 
Dovoljan unos tekućine djeci starijoj od jedne godine osigurat će se čestim nuđenjem napitaka. Djetetu uobičajeno treba oko 100 ml tekućine na dan po kilogramu tjelesne težine. Intenzivniji unos vode u organizam potreban je u vrijeme vrućina, pojačane aktivnosti djeteta te u vrijeme većih gubitaka tekućine uzrokovanih povraćanjem, proljevom ili visokom temperaturom.
Zbog svojega izbalansiranog mineralnog sastava i provjerene čistoće, koju potvrđuju brojne svjetske nagrade i priznanja, Jana je idealan odabir. S Janom možete biti sigurni da osiguravate zdravu nadoknadu tekućine u svakoj prilici.

Jana | Autor: Matija Habljak, Story Press Matija Habljak, Story Press

Uz sve gore navedeno na poleđini Jana Junior bočica pronađite zanimljive igre koje će trenutke s najdražima učiniti još zabavnijima i veselijima. Više igara pronađite na web stranici: http://www.jana-water.com/hr/jana-junior 

Dođite 12. i 13. rujna u Maksimir na Najveći piknik za školarce i uživajte u omiljenoj Jani koja garantira odličnu zabavu uz natjcanja i vrijedne poklone.

Tvoja reakcija?