Riješi me! 199 pregleda 27. listopada 2016.

Duhovite ispričnice ovog tate popravit će vam dan!

Ispričnica
Olivia Rodrigo Instagram

Svima je jasno da kašnjenje u školu nije naugodnija stvar na svijetu, ali kada pročitate ove ispričnice poželit ćete kasniti svaki dan...

Biti tata čak petero klinaca sigurno nije niti malo laka stvar, ali uz dobar smisao za humor sve postaje lakše...

Najteže mu pada svakodnevno jutarnje spremanje za školu i žurba da bi svi stigli na vrijeme. Ipak, u tom naumu baš i ne uspije svaki put...

Često mora pisati ispričnice koje u njihovim školama zahtjevaju od svih onih koji zakasne na nastavu, prenosi Telegram.

Kada mu je dosadilo izmišljati suhoparne, dosadne, bezlične ispričnice, Seth King je odlučio razbiti rutinu i u svoje poruke unesti dozu humora. Nakon što su te poruke dospjele i na Instagram, postale su pravi Internetski hit.

Kaže da su ga već nekoliko puta zvali iz škole da provjere piše li on zbilja te poruke, a sada, kad su već naučili na to, jedva čekaju nove ispričnice. 

Ipak, Seth nije zaboravi i obrazovnu ulogu roditeljstva.

- Nadao sam se da će ih ovaj novi stil pisanja poruka isprike motivirati da smanje ili pak eliminiraju svoju lijenost. Htio sam da nauče da je život težak te kako svaka njihova odluka ima i svoje posljedice. No, prije svega, htio sam da znaju koliko ih njihovi roditelji vole, koliko brinu za njih te koliko je važno smijati se i s vedrije strane gledati na život - izjavio je.

Donosimo vam neke od njegovih najzanimljivijih poruka.

Ispričnica | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

"Molim vas ispričajte Isabellu zbog kašnjenja. Ujutro su nam u dvorištu bili neki jeleni. A ona je, kao veliki fan Harry Pottera, umislila kako bi te jelene bilo dobro loviti po dvorištu i po cijelom susjedstvu sa svojim “štapićem” (figarom) obučena u “čarobni plašt” (kućni ogrtač), izvikujući “Expecto Patronum”. Osjećala se zaista magično."

 

Ispričnica | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

“Molim vas ispričajte Isabellu zbog kašnjenja. Bili smo dugo budni jer smo slavili Kolumbov dan. U čast jučerašnjeg dana, mi (kao obitelj), otišli smo kod susjeda preko puta, okupirali im kuću i tvrdili da je naša. Odlično smo se proveli; iako naši susjedi baš i nisu bili “oduševljeni”, LOL. Kad smo im konačno dopustili da se vrate gore nakon što smo ih držali zaključane u podrumu, imali smo podosta toga za objasniti.”

 

Ispričnica | Autor: Olivia Rodrigo Instagram Olivia Rodrigo Instagram

“Molim vas ispričajte Carsona zbog kašnjenja. Hodao je po kući s kirurškom maskom i govorio glasom Banea (odnosno Tom Hardyja, iz filma “The Dark Knight Rises”). Evo i jedan izvod:
Sophia – “Zašto to nosiš?”
Carson – “Napravi tost Sophia, a kad ga pojedeš i kad ostanu samo mrvice, imaš moje dopuštenje da umreš.”
Sophia – “Mama!?! Carson me želi ubiti!”
Bio je toliko uživljen u lik da je jednostavno izgubio pojam o vremenu.”

Tvoja reakcija?