Riješi me! 1478 pregleda 31. srpnja 2016.

Harry Potter slavi rođendan, a hrvatsko Ministarstvo magije prima nove članove!

Harry Potter
Arhiva

Ministarstvo magije u potrazi je za novom generacijom čarobnjaka...

U Zagrebu je u srpnju 2016. osnovana Udruga  ljubitelja Harryja Pottera "Ministarstvo Magije Hrvatska". Iako je odaziv fanova na Facebook fan stranici bio velik, simbolično se čekao datum 31.7. za početak primanja članova jer se tada obilježava rođendan najpoznatijeg čarobnjaka u književnosti, Harryja Pottera, ali i njegove stvoriteljice, autorice sage J. K. Rowling.

Ministarstvo magije | Autor: Arhiva Arhiva

Cilj udruge je okupiti ljubitelje Harryja Pottera i J. K. Rowling iz cijele Hrvatske kako bi se povezali, razmjenjivali iskustva i dojmove. Imaju u planu organizirati mnogobrojna druženja članova, radionice za djecu i odrasle, kvizove, partyje, sudjelovanje na konvencijama, prikazivanja starih, ali i novih filmova i još mnogo toga. Također planiraju oformiti i metlobojsku momčad koja će imati prave treninge.

Članarina (100 kuna godišnje) uključuje pismo iz Hogwartsa (jer znamo da svi čekaju još od 11. godine na njega), kartu za Hogwarts express, privjesak za ključeve u obliku Darova Smrti i personaliziranu člansku iskaznicu s kojom se ostvaruju brojni popusti. Najvažnije, u udruzi članovi dobivaju druženje s istomišljenicima i zaljubljenicima u svijet magični svijet Harryja Pottera.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

 

Tvoja reakcija?