Riješi me! 348 pregleda 06. siječnja 2017.

Horoskop ih otkriva: Znate li tko su najveći lažljivci?

horo
Thinkstock

Znamo kako se ponašaju pojedini znakovi kad ih se uhvati u laži...

Muljanje, petljanje, iskrivljavanje istine..... Jednom riječju - laganje. Čini se to svakodnevno, netko više, neko manje...Svaki znak zodijaka pokazuje i određeno ponašanje koje ga odaje. Stoga otkrijte kako uhvatiti znakove u laži...


OVAN

Zapravo ne laže puno. Opterećuje ga skrivanje i muljanje i stvara mu dramu s kojom se ne  zna uvijek nositi. Ako ga ipak uhvatite u nekoj laži, ne bojte se – njihov obrambeni mehanizam je gori i glasniji od samog ugriza.

BIK

Zarada mu je jedan od glavnih ciljeva. Pokušat će zgrnuti, ali čuvati što više novca i zato je to njihova slaba točka. Ako kažu da nemaju novca sa sobom ili da su ostali bez kune na računu, nemojte im vjerovati. Uglavnom ni jedno ni drugo nije istina.

BLIZANCI

Oni su prirodni pripovjedači pa su stoga i dobri lažljivci. Da bi stvari bile gore, ili bolje, jako su brbljavi i dopadljivi da će vas njihove priče toliko zabaviti da više nećete ni mariti jesu li istinite ili ne.

RAK

Kad oni lažu, trest će vam ramena i uvjeravati vas da će sve biti u redu i da ne biste trebali brinuti. Ako ste i dalje zabrinuti, vjerujte svojoj intuiciji i pripremite se za neugodnu istinu. U svakom slučaju, Rakovi to jako dobro rade. 

LAV

Kad vam pričaju priču, ako ima zaplješćete, oni će nastaviti u istom tonu, a to je upravo i način kako ih uloviti u zamku. Budite nježni. Osim toga, ta je predstava bolja od kazališta. U laganju su jako dobri i rade to bez imao grižnje savjesti. 

DJEVICA

Mrzi laganje, ali ako baš mora - spremna je na sve. U obitelji voli iskren odnos pa teško da će lagati, dok u poslu voli poštenje. No ako Djevici netko stane na put do uspjeha i ona je spremna na laganje. O da. 

VAGA

Veze će biti njihova omiljena tema iskrivljavanja istine. Rade to promišljeno, bez grižnje savjesti i neće ni trepnuti kad vam lažu u oči. Ako ih baš netko uhvati u laži, uvjeravat će ga da je "prolupao" jer oni nikad ne lažu


ŠKORPION

Nemojte se ni truditi provjeravati njihovu priču. Oni će to predvidjeti i sakriti sve tragove prije nego što uopće otvorite usta da nešto kažete. Omiljena tema o kojoj uvijek lažu je ljubav! Bez problema varaju. Kad ih se uhvati, onda polude. I spremni su na sve. 

STRIJELAC

Njihov je znak poznat po tome što je brutalno iskren. Ako pak imaju razloga za laganje, neće ništa zabrljati. Strijelci su također poznati po preuveličavanju – što veće, to bolje. Zato, ako će lagati, onda će to biti velika laž.

JARAC

Oni preziru nepoštenje, uglavnom zato što ih izbacuje iz takta i oduzima im vrijeme bez razloga, a ovaj znak voli poslove obavljati brzo i efikasno. Ako izgledaju krivo, samo sklopite ruke i promatrajte ih. To će ih brzo slomiti.

VODENJAK

Sukladno s time, njihove će priče biti jednako inovativne i kreativne kao i njihove tehnike laganja.Rijetko lažu, ali ako baš moraju teško ćete ih skužiti. 

RIBE

Uglavnom će lagati samo ako nešto pokušavaju sakriti od vas 'za vaše dobro'. Oni su majstori u izbjegavanju stvarnosti, no zato ih možda nikad nećete moći prozreti. Jako su osjećajni pa će još i uvrijedi ako shvatite da ste ih uhvatili u laži. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?