Riješi me! 1087 pregleda 05. srpnja 2016.

Horoskop zna: Čime izazivaš ljubomoru kod drugih ljudi?

Horoskop
Dreamstime

Naše najbolje osobine mogu biti izvor tuđe ljubomore...

Ljudi se obožavaju uspoređivati s drugima, a često tuđe osobine u njima izazivaju osjećaj ljubomore. Najčešće su to one najbolje osobine ljude koje bi i sami voljeli posjedovati.

Ako te zanima čime ti to izazivaš ljubomoru drugih ljudi, čitaj dalje...

U nastavku ti otkrivamo najbolje osobine svakog horoskopskog znaka.

OVAN

Ovnovi su šarmantni, avanturisti i pravi su "mamac" za pažnju drugih ljudi. Neopisivo su zanimljivi  i s njima nikad nije dosadno.

BIK

Samostalni su i ne zabrinjava ih mišljenje drugih ljudi. Znaju što žele i kako to ostvariti.

BLIZANCI

Originalni su i kreativni, veliki optimisti i izrazito šarmantni.

RAK

Najveći emotivci među horoskopskim znakovima koje svi žele za prijatelje. Na njih se apsolutno uvijek možete osloniti.

LAV

Samouvjereni, energični i osobito radišni. Uvijek dobiju ono što žele.

DJEVICA

Snalažljive, inteligentne, organizirane i racionalne.

VAGA

Vage su neodoljive i svi ih obožavaju pa ne čudi što imaju osobito velik krug prijatelja.

ŠKORPION

Na njih nitko nije ravnodušan, strastveni su i energični.

STRIJELAC

Krasi ih specifičan smisao za humor i glavni su zabavljači u društvu. 

JARAC

Snažno brani svoje stavove i ideje, a njegova samouvjerenost ponekad plaši druge.

VODENJAK

Uvijek su spremi pomoći drugima i zaboraviti na svoje potrebe samo kako bi drugima bilo dobro. Zato ih svi obožavaju.

RIBE

Pravi su umjetnici i njihova kreativnost će vas oduševiti.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°