Riješi me! 25 pregleda 06. prosinca 2016.

Jana ne može dočekati: Evo kako je ukrasila svoju jelku!

Jana Dačović
YouTube/screenshot, canva

Sviđa li vam se kako je ukrasila svoje drvce

Kod Jane vrijedi pravilo što više ukrasa - to bolje.

Ona je malo uranila s božićnim ukrašavanjem jer voli da blagdanska izdanja videa budu u tom duhu.

Imala je i pomoć jednog patuljka:

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°