Riješi me! 72 pregleda 02. studenoga 2016.

Jezivo svjetlo u napuštenoj kući zbunilo prolaznike

horor
Facebook
Jezivo svjetlo u napuštenoj kući zbunilo prolaznike Jezivo svjetlo u napuštenoj kući zbunilo prolaznike Jezivo svjetlo u napuštenoj kući zbunilo prolaznike

Bolnica je zatvorena nakon uragana Katrina prije 10 godina. Mnoge je zbunilo svjetlo s jednog derutnog prozora, jer je pristup zgradi strogo zabranjen

Društvenim mrežama svojevremeno proširile su se pomalo sablasne fotografije napuštenog kompleksa bolnice u New Orleansu, zatvorenog nakon katastrofalnog uragana Katrina. 

Posljednje osoblje bolnicu 'Charity' u New Orleansu napustilo je prije desetak godina. Mnogi su zato bili zbunjeni svjetlom koje izbija iz derutne zgrade... Iako dvije fotografije koje su se proširile društvenim mrežama nisu dobre kvalitete, čini se kako svjetlo ima oblik božićne jelke. Pravi je to temelj za jezivu horor priču - svi prozori su u mraku, osim jednog. 
 Fotografiju Lise Walley Staggs na Facebooku je dosad podijelilo više od 20 tisuća ljudi, a mnogi od njih uvjereni su da je u pitanju paranormalna pojava. 

horor3 | Autor: Facebook Facebook

No, objašnjenje je, čini se, ipak nešto što ne spada u domenu paranormalnog. Naime, na fotografiju je reagirala i policija koja je provjerila spornu prostoriju i tamo su našli nekoliko dasaka osvjetljenih božićnim lampicama. Dakle, netko je očigledno imao namjeru zbuniti prolaznike, a uprava bolnice 'Tulane' zatražila je istragu s obzirom da je pristup i ulaz u bolnicu zabranjen. 

Incident se zasad tretira kao provala. No, ostaje pitanje je li baš to u pitanju ili možda nešto paranormalno... 

horor2 | Autor: Facebook Facebook
 
Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?