Riješi me! 338 pregleda 25. srpnja 2016.

Kako bi Disneyevi prinčevi izgledali u stvarnom životu?

Princ Erik iz Male sirene
Kako bi Disneyevi prinčevi izgledali u stvarnom životu? Kako bi Disneyevi prinčevi izgledali u stvarnom životu? Kako bi Disneyevi prinčevi izgledali u stvarnom životu? Kako bi Disneyevi prinčevi izgledali u stvarnom životu? Kako bi Disneyevi prinčevi izgledali u stvarnom životu? Kako bi Disneyevi prinčevi izgledali u stvarnom životu? Kako bi Disneyevi prinčevi izgledali u stvarnom životu? Kako bi Disneyevi prinčevi izgledali u stvarnom životu? Kako bi Disneyevi prinčevi izgledali u stvarnom životu? Kako bi Disneyevi prinčevi izgledali u stvarnom životu? Kako bi Disneyevi prinčevi izgledali u stvarnom životu? Kako bi Disneyevi prinčevi izgledali u stvarnom životu? Kako bi Disneyevi prinčevi izgledali u stvarnom životu? Kako bi Disneyevi prinčevi izgledali u stvarnom životu? Kako bi Disneyevi prinčevi izgledali u stvarnom životu?

Ne zovu ih bez razloga 'prinčevima šarmantnima'

Ako si ikada maštala o svom 'princu Šarmantnom' sigurno je to bio jedan od prezgodnih Disneyevih junaka. Jedini mogući problem je mogao biti što su svi oni redom - animirani.

Ipak, tom je problemu doskočio finski umjetnik i dizajner Jirka VInse Jonatan Väätäinen koji je odlučio napraviti cijelu seriju ilustracija koje odgovaraju na pitanje: 'Kako bi Disneyevi prinčevi izgledali u stvarnom životu?'.

Ako nekim čudom do sad nisi bila zaljubljena u ove zgodne frajere, sad ćeš se sigurno zaljubiti! Zaviri u našu fotogaleriju i saznaj kako će tvoj princ 'Šarmantni' izgledati ako ga jednog dana upoznaš... :)

Druge Jirkine genijalne radove možeš potražiti na njegovoj web stranici, službenom Facebooku ili pak Instagramu.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?