Riješi me! 25 pregleda 21. studenoga 2016.

Kakva dobrica: Ovo je najbolji učitelj na svijetu!

Učitelj
Facebook

Dosadnu razrednu rutinu zamijenio je desetominutnim diljenjem komplimenata

Chris Ulmer donedavno je bio u potpunosti anoniman učitelj s Floride, a sve se promijenilo nakon što se je na Internet stavio video u kojem prikazuje svoj način rada.

Inače, u njegovom se razredu nalaze djeca s posebnim potrebama, a Chris je zaključio da rutinsko obavljanje učiteljskog posla toj djeci ne pomaže u razvoju. Zato je jednog dana odlučio uvesti novo pravilo - svakodnevno će svojim učenicima 10 minuta dijeliti komplimente! Na to ga je potaknula činjenica da voljeti, ali i mrziti druge učimo u najranijoj dobi pa je odlučio poraditi na ovom prvom. 

Children learn to love or hate at an early age.I think it's time we actively work towards teaching love and acceptance.

Posted by Special Books by Special Kids on Sunday, 15 November 2015

- Drago mi je da si u mom razredu. Smiješan si, odličan nogometaš i svi te vole - govori jednom učeniku u svom videu, već idući dobiva potpuno drugačije komplimente i tako svatko tko se nalazi u razredu. 

Kako tvrdi, primijetio je da njihovo samopouzdanje svakodnevno raste.

- Sada sudjeluju u školskim aktivnostima, debatnom klubu i plešu ispred stotine djece - kaže.

U suradnji s roditeljima ove djece napisao je i knjigu o ovoj temi, ali do sad su dobili oko 50 odbijenica za tiskanje. Ipak, to ga motivira da i dalje ustraje te se nada da će se ipak naći netko tko će im pomoći da knjiga ugleda svjetlo dana.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?