Riješi me! 6698 pregleda 12. siječnja 2018.

Koja je tvoja slabost u ljubavi? Pogledaj sliku i otkrij

http://mrspacetotheworld.com

U jednostavnom testu osobnosti otkrij koja je tvoja najveća slabost u ljubavi.

Naša osobnost kombiinacija je našeg mišljenja o nečemu, kako se zbog tog mišljenja osjećamo i kako zbog toga reagiramo. U zabavnom testu osobnosti otkrit ćeš je li tvoja osobnost u ravnoteži sa tvojim ponašanjem te koja je tvoja najveća slabost što se tiče ljubavi. Stvar je jednostavna, pogledaj sliku i pogledaj što znači prvo što ti na slici upadne u oko.

 | Autor: http://mrspacetotheworld.com http://mrspacetotheworld.com

Čovjek

Ako si prvo primijetila čovjeka koji visi sa stabla, tvoja osobnost je u stalnom konfliktu. To ne znači da si u stalnoj borbi sa svijetom oko tebe nego sa samim sobom. Upravo zato trebaš stati i razmisliti. Ako želiš pronaći ljubav, prvo moraš naučiti voljeti sebe. Prihvatiti sve svoje prednosti, ali i mane. Ne budi strog prema sebi. Prihvati se i ljubav će sama doći.

Ograda

Ako si prvo primijetila ogradu to znači da si prilično zatvorena osoba. Ne puštaš ljude k sebi jer te strah da će te povrijediti. Iako ti to možda trenutno odgovara, ne možeš tako prolaziti kroz život Jer osim što ne dopuštaš ljudima da upoznaju pravog tebe ni ti ne dozvoljavaš samom sebi da te ljudi upoznaju. Ako ne riskiraš, nećeš ništa ni dobiti. Usudi se.

Čamac

Tvoj problem je što su tvoji kriteriji toliko visoki da nitko kod tebe nema šanse. Važno je znati što želiš u ljubavi i ne zadovoljiti se s stvarima koje su samo ok, ali ako si prestroga kroz prste ti može procuriti netko tko ima brojne kvalitete koje ne vidiš jer one nisu na tvom popisu. Nitko ne govori da je loše imati kriterije, ali ne budi prestroga jer ponekad zbog njih možeš propustiti ljubav koju zaslužuješ.

Lubanja

Ako je lubanja prvo što si vidio na slici, to znači da se tip osobe koji previše brine i zamišlja kako će sve završiti prije nego uopće počne. Što će misliti ona, što će reći on, kako će oni reagirati ako napravim ovo ili ono.... Opusti se. Ok je biti oprezan u ljubavi, ali nemoj se opterećivati sa onime što može poći po krivu. Uvijek će postojati stvari koje te plaše, ali ne smiješ dopustiti da te to vodi kroz život.

 

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Tvoja reakcija?

3 Komentar/a

Pročitaj sve