Riješi me! 4554 pregleda 13. srpnja 2018.

Koji ljubavni film najbolje opisuje tvoj ljubavni život?

instagram.com@fottonihyyoni

Riješi naš super kviz i saznaj koji bi film bio savršena preslika tvog ljubavnog života.

Bez obzira jesi li fan nekih starijih ljubavnih klasika poput 'Titanika' i 'Odbjegle nevjeste' ili te više privlače moderne ljubavne priče tipa 'Sumrak saga', ovaj kviz će ti pokazati koji romantični film zapravo najbolje opisuje tvoj život.

via GIPHY

<p><script type="text/javascript" src="//cdn.playbuzz.com/widget/feed.js"></script></p>

<div class="pb_feed" data-embed-by="8c378190-4ba1-4be7-97ab-a52148310922" data-game-info="false" data-item="9b4de2f3-94cb-4f58-8572-0b896ef23b1a" data-recommend="false">&nbsp;</div>

 | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto.

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve