Riješi me! 2146 pregleda 08. prosinca 2017.

Konačno je vikend, ali je vrijeme za teške odluke: Izaći van ili ostati kod kuće

JoomBoos party - Videostar
Pixsell

Riješi zabavan kviz i otkrij koji će ti biti planovi za vikend...

Ljudi se dijele na dvije vrste - oni koji jedva čekaju izaći van i one koji vikendom lažu da imaju planove samo da bi ostali kod kuće... Ako nisi siguran što bi, riješi naš kviz i otkrij bi li trebao ići van ili ostati kod kuće.

 

Stižu blagdani, a u JoomBoosu se brižno pakiraju svi pokloni... a poseban 'Poklon' smo pripremili za vas. Ne propustite na JoomBoosovom YouTube kanalu tada poslušati novu pjesmu 'Poklon' koju je režirao Filip Dizdar, a produkciju potpisuje Alan Dović. Mi je stalno pjevušimo. Izazivamo te da joj i ti odoliš... 

Sve o novoj originalnoj JoomBoos pjesmi, ali i ekskluzivan intervju sa LayZ-jem možeš pronaći u novom broju magazina JoomBoos Videostar!. Ne čekaj jer uz omiljeni magazin imamo i pravo iznenađenje - mega poklon! Prvi youtuberski kalendar čeka da ga staviš na zid. Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina?

 | Autor:

I vrapci na grani znaju da se Videostaru uskoro bliži kraj. No to ne znači da je i zabavi kraj. Ne propusti doći na proglašenje pobjednika u zagrebački klub Opera, u nedjelju u 18 sati, 10.12.2017. 

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)  

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?