Znate li čime se bave urari, tesari, postolari, galanteristi ili pak klesari? Provjerite koliko toga znate o obrtničkim zanimanjima i znate li čime se neka od njih, zapravo, bave. Javite nam na kraju kviza kako prolazite, baš nas zanima!
Znate li čime se bave urari, tesari, postolari, galanteristi ili pak klesari? Provjerite koliko toga znate o obrtničkim zanimanjima i znate li čime se neka od njih, zapravo, bave. Javite nam na kraju kviza kako prolazite, baš nas zanima!
Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.