Riješi me! 3762 pregleda 14. rujna 2018.

KVIZ: Jesi li Mirek ili Milica?

Riješi kviz i saznaj.

Mirek i Milica nastali su sasvim slučajno - na snimanju skeča 'Ljudi smo', a tipovi parova postali su vrlo brzo popularni. Tako video "Tipovi parova" u trudnoći ima čak 300.000 pregleda! Tako je nastala i ideja za 'Mireka i Milicu' koji su vrlo brzo postali super popularni. Jedan video se snima i do šest sati, no zabave nikada dosta!

Zgode i nezgode Mireka i Milice možete gledati svakoga petka na JoomBoosu u 12 sati, a mi vam obećajmo pregršt smijeha i zabave.

Riješi kviz i saznaj jesi li Mirek ili Milica:

 

 | Autor:

Novi broj magazina donosi mnogo zanimljivih tema te intervjua s hrvatskim najvećim youtuberima. U velikom intervjuu  XNIKS2X priča o tome koliko popularnost utječe na ljubavni život, a LayZ otkriva kako izgleda jedan dan u životu YouTube zvijezde. Tu je i Dennis Domian koji samo za vas govori o savjetima staraca koje je trebao poslušati, no naravno to nije napravio.  

U novom broju magazina možeš pronaći i super ideje kako napraviti što bolju spačku svojim frendovima za Noć vještica, horor videoigre koje su postale pravi hit i odgovore na sva pitanja o seksu koja se ne usudiš pitati baš nikog. 

Kao i svaki put uz magazin dolaze i super pokloni! Dan će vam od jutra zasladiti Nes 3 u 1džepni raspored sati za jutarnju i popodnevnu smjenu te 17 postera hrvatskih i svjetskih youtubera.

Ali najbolji poklon svakako su VideoStar naljepnice koje će uljepšati bilježnice, knjige, radni stol ili sobu jer se na njima nalaze vaši omiljeni youtuberi, ali i ovogodišnji mentori VideoStara: LayZ, SaamoPetraa i TheSikrt. 

Požurite na kioske Tiska jer su zalihe ograničene!  

 

Tvoja reakcija?

5 Komentar/a

Pročitaj sve
shopping

10 najtoplijih džempera za ledene dane

2 komentar/a

companyman123

Želim podijeliti sa svijetom kako sam dobio muža za samo 24 sata, uz pomoć velike čarolije zvane dr. Akin, vidio sam njegov kontakt online, vrlo je moćan i pošten, moj suprug me ostao 7 godina otišao biti s drugom samo zato što nisam mogao imati dijete za njega, a Dr. Akin ga je vratio natrag za mene, možete ga kontaktirati za pomoć e-pošte: akinsolutiontemple@gmail.com. Za WhatsApp Chat i pozive: +27656406432

mala_loodacha

baš su dobri