Riješi me! 12617 pregleda 20. lipnja 2018.

KVIZ: Koja si tetovaža?

layz_yt@instagram

Riješi kviz i saznaj koja si tetovaža.

Želiš se tetovirati, ali nisi dovoljno hrabar/hrabra za ovo? Onda moraš riješiti ovaj kviz i doznati koja si tetovaža. 

 

 | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima. 

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna. 

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli. 

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi. 

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre. 

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto. 

Tvoja reakcija?

5 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Ella098766

    Strijela
  • Avatar Ema_Hrdelja

    Ema_Hrdelja

    Strijela " Oduvijek sam mislio da sam ja ta strijela, a da je život luk koji te može negdje ispucati" objašnjava LayZ značenje svoje tetovaže. Ako i ti želiš imati LayZ-evu tetovažu, svakako kupi novi broj JoomBoos magazina!