Riješi me! 2689 pregleda 24. lipnja 2018.

KVIZ: Koji je članak iz JoomBoos magazina savršen za tebe?

Danijel Berkovic/PIXSELL

Riješi kviz i saznaj koji je članak iz JoomBoos magazina savršen za tebe.

Jesi kupio novi broj JoomBoos magazina koji je od 21. lipnja na kioscima Tiska? Ako još uvijek nisi brzo skokni do obližnjeg kioska i nabavi svoj primjerak, a ako jesi onda riješi kviz i saznaj koji je članak iz JoomBoos magazina baš savršeni za tebe. 

 

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • kbc74dnr1992

    10 načina kako boostati samopouzdanje.... a ja baš ne trebam samopouzdanja