Riješi me! 5870 pregleda 23. lipnja 2018.

KVIZ: Koji je tvoj najveći strah?

Riješi kviz i saznaj koji je tvoj najveći strah.

Jesi pogledao/la novu epizodu Patrole? Ako nisi! Brzo to napravi, a ako jesi onda znaš o čemu pričamo kada kažemo da svatko od nas ima neke svoje strahove. Iako ti se možda neki čine glupi, strahovi su strahovi pa prema tome... riješi kviz i saznaj koji je tvoj najveći strah!

 

 | Autor:

Stigao nam je novi broj JoomBoos VideoStar magazina. Ljetno izdanje magazina donosi ti mnoštvo zanimljivih tema i intervjua s našim YouTuberima.

Donosimo ti ekskluzivan intervju sa Stokom i LayZ-em povodom snimanja navijačkog hita 'Moja Croatia'. Ako i ti želiš imati originalnu majicu iz spota navijačke himne, kupi ih na ŽUTI KLIK. Cijena majice je 120 kuna.

A tu su i naše ljepotice - Two Crazy Beauties koje ti tajne pravog i iskrenog prijateljstva. Dennis Domian, TheSikrt i Bruno Lukić govore o onim svakodnevnim brigama i temama koje muče svakog od nas, a neki YouTuberi otkrivaju najcringe situacije u kojima su se pronašli.

U seks vodiču za tinejdžere pročitaj sve što trebaš znati o prvom seksu, a u rubrici 'Zavoli svoje tijelo' doznaj kako s dozom samopouzdanja uskočiti u kupaći kostim i pobjeći na plažu. S obzirom da je razdoblje koncerata i festivala, obratili smo pažnju i na droge koje ti mogu uništiti život u nekoliko sekundi.

Tu su i dva modna izloga s top odjevnim predmetima koje moraš imati ovo ljeto, zastrašujuća horor priča i 'game time' za sve one koji obožavaju videoigre.

I ovaj broj JoomBoos magazina dolazi u dvije različite naslovnice, te super poklonom - originalnim tetovažama kakve imaju naši YouTuberi. Izaberi između tetovaže strijele i palme i budi cool ovo ljeto.

Tvoja reakcija?

6 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar mimimimimimi_76

    mimimimimimi_76

    Ja se ne bojim macaka. Zapravo ih obozavam. Inace se bojim paukova...
  • VVaanneessaa

    Ja se ne bojim miseva...Cak ih i volim.Moj najveci strah je visina.