Riješi me! 3457 pregleda 21. siječnja 2019.

KVIZ: Koji si lik iz Alana Forda?

alessandrudo/Instagram

Ove godine slavimo 50 godina otkako je izašao prvi broj legendarnog stripa 'Alan Ford'

Alan Ford je genijalni talijanski komični strip. Prvi broj izašao je u svibnju 1969. godine, a tvorci Luciano Secchi i Roberto Raviola su radnju, koja prati komične situacije tajnih agenata, smjestili u New York. Strip je konstantno imao uspone i padove, ali na kraju se može reći kako je jedan od najpopularnijih stripova ikad! Riješi kviz i saznaj koji si ti lik iz ovog legendarnog stripa!

 

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • girllll

    broj jedan
  • mala_loodacha

    Ja sam alan ford xD