Riješi me! 1864 pregleda 15. rujna 2018.

KVIZ: Koji si poster iz magazina?

Borna Filic/Pixsell

Riješi kviz i saznaj koji si poster iz magazina.

 

 | Autor:

Novi broj magazina donosi mnogo zanimljivih tema te intervjua s hrvatskim najvećim youtuberima. U velikom intervjuu  XNIKS2X priča o tome koliko popularnost utječe na ljubavni život, a LayZ otkriva kako izgleda jedan dan u životu YouTube zvijezde. Tu je i Dennis Domian koji samo za vas govori o savjetima staraca koje je trebao poslušati, no naravno to nije napravio.  

U novom broju magazina možeš pronaći i super ideje kako napraviti što bolju spačku svojim frendovima za Noć vještica, horor videoigre koje su postale pravi hit i odgovore na sva pitanja o seksu koja se ne usudiš pitati baš nikog. 

Kao i svaki put uz magazin dolaze i super pokloni! Dan će vam od jutra zasladiti Nes 3 u 1džepni raspored sati za jutarnju i popodnevnu smjenu te 17 postera hrvatskih i svjetskih youtubera.

Ali najbolji poklon svakako su VideoStar naljepnice koje će uljepšati bilježnice, knjige, radni stol ili sobu jer se na njima nalaze vaši omiljeni youtuberi, ali i ovogodišnji mentori VideoStara: LayZ, SaamoPetraa i TheSikrt. 

Požurite na kioske Tiska jer su zalihe ograničene!  

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar LayZGirl

    LayZGirl

    NARAVNO ZAKON BRAĆE!!!!! NA LJESTVICI OD 1 PA DO 5 NAJDRAŽIH YOUTUBERA SU MI: 1. ZAKON BRAĆE 2. THESIKRT 3. DAVOR GERBUS 4. SAAAMO PETRAAA 5. DENNIS DOMIAN P. S. ISPRIČAVAM SE NA POGREŠKAMA..... ŽURIM PA NEMOGU TOČNO PISATI.
  • emabasic11

    ZAKON BRACE LOGICNOO