Riješi me! 38248 pregleda 29. studenoga 2023.

KVIZ: Riješi kviz i saznaj koliko znaš o mentalnom zdravlju

Canva

Svi imamo naviku brinuti o svom izgledu, no malo tko posveti vrijeme svom mentalnom zdravlju, koje je puno važnije od fizičkog izgleda. Riješite kviz i provjerite koliko toga znate o mentalnoj higijeni.

Riješi kviz:

 


 

Mentalna higijena je platforma na kojoj možeš pronaći preko 80 korisnih videa sa savjetima za održavanje mentalnog zdravlja. Ambasadori ove platforme su influenceri koji dijele vrijednosti projekta Adrian Krajcar, Ivan Molnar, Rafaela Seba i Andrea Pacadi. Riješi Mali kviz mentalne higijene online ili na nekom od digitalnih panela diljem Hrvatske i nauči kako bolje brinuti o sebi.

Još jedan važan dio mentalne higijene je i prepoznavanje kad osjetiš da ti treba pomoć. Ako ikad osjetiš tu potrebu i ne znaš s kim podijeliti svoj problem, uvijek se možeš javiti Hrabrom telefonu. Možeš ih nazvati na 116 111, javiti im se preko chata na hrabritelefon.hr ili im pisati na savjet@hrabritelefon.hr. Što god odabereš, znaj da je problem uvijek manji kad se podijeli.

Mentalna higijena je projekt Wiener osiguranja VIG pokrenut u suradnji s Hrabrim telefonom, uz partnerstvo digitalne agencije iProspect, kreativne agencije Señor te agencije za digitalno oglašavanje Go2Digital. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Tvoja reakcija?