Vjerojatno svi znamo za Beethovena, ali sjećate li se imena i ostalih životinjskih likova iz popularnih filmova koje smo nekada obožavali gledati (a volimo ih i dan danas)? Provjerite svoje znanje u novom kvizu i javite nam rezultat!
Vjerojatno svi znamo za Beethovena, ali sjećate li se imena i ostalih životinjskih likova iz popularnih filmova koje smo nekada obožavali gledati (a volimo ih i dan danas)? Provjerite svoje znanje u novom kvizu i javite nam rezultat!
Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.