Riješi me! 24 pregleda 27. rujna 2016.

Letiš, umireš, kasniš... Otkrij stvarno značenje svojih snova

Snovi
Dreamstime

U snu stalno kasniš na dogovore, odlaziš na spoj s Liamom Payneom ili šetaš potpuno gola svojom ulicom? Otkrij što ovi, ali i drugi snovi znače

U mogim kulturama postoji vjerovanje da se u snovima nalaze poruke povezane s našim svakidašnjim životom. S time se slaže i sve veći broj znanstevnika koji smatraju da nam kroz snove naša podsvjest šalje poruke. 
Proučavajući snove, došli su do nekih, na sve ljude primjenjivih, značenja. 
U nastavku ti donosimo značenje nekih od najčešćih snova.

GOLOTINJA U JAVNOSTI
Ovakvi su snovi toliko neugodni da čak i dok spavaš osjećaš kako se crveniš. Njima ti tvoja podsvjest poručuje da se u stvarnom životu često osjećaš ranjivo i previše izloženo, a da to možda niti ne primjećuješ. Strah te pokazati ljudima svoje pravo lice jer se bojiš da ćeš biti ismijana.
Razmisli o svom snu i situaciji u kojoj si se u njemu nalazila. Ako si se istovremeno osjećala ranjivo i prestrašeno, možda se nalaziš pred situacijom kad će se tvoji postupci iz prošlosti, neočekivano naći pred očima javnosti.

LETIŠ
Ovakvi snovi su nam jedni od najdražih. Predstavljaju tvoje nezaustavljive ambicije i sreću, slobodu i osjećaj da se nalaziš na samom vrhu svijeta.

KASNIŠ NA VAŽAN DOGAĐAJ
Čini se kako te muče neki problemi. Znanstvenici vjeruju da ovakvi snovi predstavljaju žaljenje za propuštenim prilikama ili narušen odnos s nekim tko ti je bio bitan. Možda si u stvarnom životu malo zapela s realizacijom svojih ideja i planova...

PREKID S DEČKOM
Odmah na početku valja naglasiti da ovakvi snove nemaju veze sa stvarnim prekidom. Ne znači da će te ostaviti samo zato jer si sanjala taj trenutak. Imate li trenutno nekakvih neriješnih problema zbog kojih si počela sumnjati u njegovu ljubav? Razmisli. 

LJUBIŠ SE S NEKOM POZNATOM FACOM
Na žalost, ovakvi snovi ne upućuju na to da Harry Styles vene od ljubavi za tobom. :( 
Puno je vjerojatnije da ti se neka njegova osobina jako sviđa te da je i ti želiš preuzeti na sebe. 

BJEŽANJE
Na ovaj te način podsvjest upozorava da je kranje vrijeme da usporiš tempo i malo se odmakneš od problema koji te tište. Simbolizira emocije i probleme od kojih i u stvarnom životu neumorno bježiš.

PADANJE S VISINE
Čini se kako ponekad osjećaš da gubiš kontrolu nad vlastitim životom. Možda ti nedostaje potpora roditelja ili prijatelja kako bi se ohrabrila da učiniš neki veći korak iako to silno želiš.

ISPADANJE ZUBA ILI KOSE
Vjerojatno se nalaziš pred velikom životnom promjenom koje se ustvari bojiš. Ovakvi snovi simboliziraju manjak samopouzdanja i osjećaj gubitka moći nad vlastitim životom.

TRUDNA SI
Možda u snu nisi bila pretjerano oduševljena ovom spoznajom, ali riječ je o snovima koji predstavljaju novi početak i razvijanje novih ideja. Možda si upoznala nove genijalne ljude, započela novu vezu ili se pripremaš za bitan školski projekt?

UMIRANJE
Iako su ovakvi snovi redovno jako neugodni, ustvari simboliziraju pozitivne 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?