Riješi me! 378 pregleda 02. prosinca 2015.

'Slatke male lažljivice' se vraćaju u velikom stilu!

Slatke male lazljivice

Otkrijte kako će se djevojke nositi s povratkom Alison i hoće li napokon saznati tko je tajanstvena osoba 'A' koja im konstantno pokušava nauditi...

Doma TV donosi petu sezonu napete serije 'Slatke male lažljivice' koja prati skupinu mladih djevojaka iz američkog gradića Rosewooda dok se suočavaju s velikim životnim promjenama i nenadanim intrigama. U ovoj sezoni, koja se počinje emitirati 8. prosinca, gledatelji će vidjeti kako će se djevojke nositi s povratkom Alison, za koju su dugo mislile da je mrtva, ali i hoće li napokon otkriti tko je tajanstvena osoba 'A.' koja im pokušava nauditi od samog početka serije. 

Inače, serija je snimljena prema hit serijalu romana istoga naziva spisateljice Sare Shepard, a oko nje se stvorila velika medijska pozornost nakon što je postala prva televizijska serija koja je skupila više od milijun tweetova tijekom jednosatnog emitiranja. Također, prošle je godine upravo ona bila serija o kojoj se najviše pisalo na Twitteru.

Slatke male lažljivice | Autor: Doma Tv Doma Tv

Do sad su gledatelji već jako dobro upoznali skupinu 16-godišnjakinja – Ariju (Lucy Hale), Hannu (Ashley Benson), Spencer (Troian Bellisario) i Emily (Shay Mitchell) – koje su se bavile tajanstvenim nestankom svoje najbolje prijateljice Alison (Sasha Pieterse). Nakon što su počele dobivati prijeteće poruke od nepoznate osobe koju znaju samo kao 'A.', pretpostavile su da je Alison zapravo živa i da je ona ta misteriozna osoba koja im pokušava nauditi prijeteći da će otkriti sve njihove tajne. Međutim, uskoro više ni u što nisu mogle biti sigurne.

Slatke male lažljivice | Autor: Doma Tv Doma Tv

Peta sezona donosi nove preokrete, intrige i zaplete koji će naizgled voditi prema razrješenju ove priče. Već na samom početku će se otkriti što se dogodilo nakon velike završnice prethodne sezone, kada je nepoznata osoba s kapuljačom upucala Ezru, a osim toga djevojke su otkrile mnoge nove šokantne informacije. Djevojke shvate da je Ezra jedina osoba koja zna tko je zapravo 'A.', no ona se trenutačno bori za život i ne može im pomoći. Dok Aria provodi vrijeme u bolnici uz Ezru, ostatak društva smišlja zamku koja bi im trebala otkriti identitet osobe 'A.' Međutim, sve se šokiraju kada otkriju tko je upao u njihovu zamku.

U ovoj sezoni, cijelo će društvo ponovno morati prilagoditi svoje živote još jednome saznanju – naime, pokazalo se da je Alison ipak živa. Njezin povratak u Rosewood utjecat će na sve koje je poznavala, posebice one s kojima je oduvijek bila bliska. U Rosewood će se vratiti i Hannin bivši dečko Caleb (Tyler Blackburn), koji se potpuno promijenio, no pitanje je hoće li ta promjena nabolje potrajati...

Brojne nagrade koje 'Slatke male lažljivice' osvajaju iz sezone u sezonu dovoljan su dokaz njihove popularnosti, a što su vam sve pripremili u novoj sezoni moći ćete saznati od 8. prosinca na Doma TV-u!

Tvoja reakcija?