Riješi me! 71 pregleda 22. prosinca 2016.

'Možda lijepo izgleda, ali okus je poput mokrog papira'

'Dugin sendvič'
Olivia Rodrigo Instagram

Nakon što je preplavio društvene mreže zbog atraktivnog izgleda, konačno znamo i je li ukusan

Hrana 'duginih boja' već je neko vrijeme hit na društvenim mrežama, kao što možemo vidjeti:

 

 

 

Thanks @loveintheirtummy for the tag. Now it's time to #Eattherainbow #sugarfree style of course...who doesn't love a bit of rainbow sunshine in their picnics... 🌈🌈🔴R🔶A💛I✳️N🌀B💜O🎀W 🌈🌈 1. Rainbow pizza: BASE: pitta/ warburton squares / rice cakes for the #gf crew TOPPINGS: ❤️tomato,🔶bell pepper, 💛sweetcorn, ✳️ green beans, 🌀purple broccoli, 💜olives, 🎀diced purple onion HOW: 1. Lightly toast the pitta/ bread squares 2. Spread tomato paste on the base 3. Sprinkle on the cheese 4. Line up the veggies 5. Bake for 10 mins in a medium oven. Follow the tags back until you get full circle- next follow onto @bigandlittleeats she's a rocking mama with fab food ideas. - Holler if you fancy giving the Tagalong a go. - Use #picnicfoodtagalong so we can see your ideas - Thanks to @rainbowmamab for the inspo - Ps any OCDers spot my photo error ?!? Soz if I've just given you a sleepless night !! #rainbowfood #rainbowfoods

A photo posted by Easy Clean Family Food🇮🇪 Irish (@thelittleredhendiaries) on

 

Torte, kolači, salate...a onda smo zahvaljujući kulinarskoj blogerici iz Hong Konga saznali kakvog je okusa ovaj šareni sendvič koji je izgledao jako zanimljivo.

'Tost košta 6 dolara i obojeni sirevi su od lavande (plavi), bosiljka (zeleni), rajčice (crveni) dok je žuti zapravo kombinacija četiri vrste sira (mozzaarella, cheddar, gruyère i emmental). Tost je bio hrskav, ali su ukusi lavande i rajčice bili previše suptilni. Najbolji je bio sir sa bosiljkom, ali ni on nije bio dovoljno jak. I sve je bilo previše masno. Kvaliteta je krajnje prosječna, ali ne mogu da poreknem da je sendvič nevjerojatno fotogeničan”, stoji u njenom postu, prenosi 24sata.rs.

 

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°