Riješi me! 33 pregleda 11. rujna 2015.

Nagradna igra LEGO® Store čeka te na Najvećem pikniku za školarce

Piknik

Provedi ugodno vrijeme u druženju i sudjelujte u kreativnim radionicama

Posjetite LEGO® Store igraonicu na Najvećem pikniku za školarce 12.9.-13.9. i ostvarite posebne pogodnosti na kupnju. Provedi ugodno vrijeme u druženju sa drugim školarcima i sudjeluj u edukativnoj i kretivnoj LEGO® radionici. I da bude još zabavnije, očekuje te nagradna igra s vrijednim nagradama:
1x LEGO® City Veliki teretni vlak set 70738
1x LEGO® Friends Zračna luka Heartlakea set 41109
1x LEGO® Creator trgovina biciklima i kafić set 31026

Sve što trebaš je isprintat i ispuniti nagradni listić i ubaciti isti u kutiju unutar  pagode LEGO® Store Hrvatske nakasnije do kraja dana 13.9. Nagradni listić možeš preuzeti i na samom eventu "Najveći piknik za školarce" u Maksimiru 12. i 13. rujna. Pravila igre možete pročitati ovdje.

LEGO proizvodi tijekom prošlog stoljeća postali su najuspješnije igračke na svijetu, a LEGO brand i danas nosi veliku prepoznatljivost. Vrijednost LEGO igračaka leži u doživljaju, mašti i kreativnosti, a uz to imaju izraženu funkciju učenja i neospornu visoku kvalitetu.

LEGO | Autor: LEGO LEGO

Dječja kreativnost može se najbolje izraziti upravo kroz LEGO setove koji prate razvoj djeteta od najmlađe dobi i omogućava učenje kroz igru.

Od LEGO DUPLO setova za najmlađe preko LEGO Creator i LEGO Technic setova koji će se više svidjeti djeci koja vole tehničke izazove do najtraženijih setova poput LEGO Star Wars, LEGO Super Heroes do – LEGO Minecraft setova.

LEGO | Autor: LEGO LEGO

Nakon uspješno otvorenog LEGO® Certified Storea u Zagrebu, u rujnu 2014., LEGO planira novo širenje po Hrvatskoj. 
Uskoro se otvara nova specijalizirana LEGO trgovina u Splitu, drugom gradu po veličini u Hrvatskoj. Tako će Dalmacija moći uživati u LEGO proizvodima na više od 140 kvadratnih metara prostora u novom trgovačkom centru, Mall of Split. Kupcima će biti dostupan cjelokupni LEGO asortiman kreativnih igračaka za djecu i odrasle, uključujući i ekskluzivne linije proizvoda „Architecture“ i „Technic“ za arhitekte, inženjere te komplet „Star Wars“ za ljubitelje legendarnih Zvjezdanih ratova Georgea Lucasa.
Ako želite biti pravovremeno obaviješteni o događajima, svim bitnim informacijama i ponudama LEGO STORE HRVATSKA u Hrvatskoj, a uz to osvojiti i vrijedne nagrade, posjetite našu Facebook stranicu!

O LEGO Grupi 

LEGO Grupa je tvrtka u privatnom vlasništvu, čije se sjedište nalazi u danskom gradiću, Billund. Diljem svijeta djeluju podružnice i ispostave, tako zapošljava blizu 10 000 zaposlenih, odnosno opkrbljuje djecu s igračkama, doživljajima i nastavnim materijalima u više od 130 zemalja. Tvrtka je i dalje u vlasništvu osnivača iz 1932 godine, obitelji Kirk Kristiansen. Tijekom prošlog stoljeća LEGO® proizvodi su postali najuspješnije igračke, LEGO Grupa je dospjela među najveće proizvođače igračaka, jedini u Europi. Trenutno djeluje 5 tvornica za prozvodnju diljem svijeta: u Danskoj, Češkoj, Mađarskoj, Meksiku i u Sjedinjenim Američkim Državama, ali 2016 godine očekuje se i u Kini najnovija proizvodna jedinica, koja će služiti istočnim tržištima.

Ime LEGO® je kombinacija danskih riječi „leg godt” (što na hrvatskom znači: „lijepo se igraj”). LEGO® brand znači više od poznatog logotipa. Znači očekivanje, koje ljudi podupiru prema tvrtki, njenim prozvodima i uslugama, kao i odgovornosti, koju osjeća LEGO Grupa prema okolnom svijetu. Brand je prikazana kao jamstvo garancije i izvornosti.  Vrijednosti LEGO® branda: mašta, kreativnost, doživljaj, učenje, skrbnost i kvaliteta. LEGO Grupa se zalaže za razvijanje kreativnosti djece kroz igru i učenje. Dakle svrha igre, uostalom da pruža značajnu i zabavnu razonodu čak za najmanju djecu i odrasle, pomiče kreativnost, maštu, kao i vještinu rješavanja problema i  vještinu fino motoričke sposobnosti.

Tvoja reakcija?