Riješi me! 18 pregleda 18. travnja 2016.

Najpopularniji gumb u Hrvata: Stisli ga preko 75.000 puta

Gumb
Nova TV

Zahvaljujući njemu i ti možeš donositi odluku o nečijoj sudbini

Ususret šestoj epizodi 'Supertalenta' koja je emitirana ovu nedjelju aktivirana je po prvi puta i jedinstvena aplikacija showa za pametne uređaje, te samo u dva dana preuzelo ju je gotovo 4000 fanova. Uz aktualnu sezonu popularnog showa Nove TV u prosjeku je više od 630 tisuća gledatelja, a 'Supertalent' zaključno s posljednjom, šestom epizodom ostvaruje čak 33,3 posto udjela u gledanosti te je za pretpostaviti da će i broj korisnika aplikacije trenutno najgledanijeg zabavnog showa također rasti. 

Osim što su korisnici i prije same emisije kroz aplikaciju pratili sve novosti o omiljenom showu i natjecateljima, konzumirali interaktivan sadržaj, dodatan sadržaj na aplikaciji se pojavio upravo tijekom same emisije. To su prepoznali i svi korisnici, te je zanimljiv podatak da je čak više od 75 000 puta stisnut gumb 'Supertalenta' tijekom trajanja posljednje epizode.

Naime, svi korisnici aplikacije tijekom trajanja same emisije imaju priliku izraziti svoje mišljenje o nastupima kroz niz zabavnih i zanimljivih anketa, prognozirati ocjene žirija i provjeriti svoje znanje o showu, a kao najpopularnija opcija pokazala se upravo korištenje crvenog odnosno zlatnog gumba koji je u određenim dijelovima emisije stisnut i više od 14.000 puta u svega nekoliko minuta, da bi se do kraja epizode ova brojka popela na impozantnu brojku, 75 tisuća. Nova TV najavljuje još jednu audicijsku epizodu ove nedjelje koja nam otkriva nove, još neviđene talente, no emisija će ujedno donijeti i konačnu odluku o svim polufinalistima ove sezone čije ćemo točke gledati u emisijama uživo od 1.svibnja.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?