Riješi me! 16 pregleda 06. svibnja 2016.

Nikad zabavnije u Supertalentu: Od opere do vatrenih trikova

Supertalent
Nova TV

O finalistima i ovaj put presudnu ulogu imat će gledatelji koji će svojim glasovanjem odabrati svoje favorite

Osim što će gledatelji Nove TV ove nedjelje imati jedinstvenu priliku vidjet nastup umjetnice Kseniye Simonove s kojim je pobijedila u ukrajinskom Supertalentu, a nakon toga je svojim talentom crtanja na pijesku poharala svijet, gledatelji će vidjeti i nastupe novih deset polufinalista Supertalenta. O finalistima i ovaj put presudnu ulogu imat će gledatelji koji će svojim glasovanjem odabrati svoje favorite.

Leon Vignjević i Frane Granić priredit će pravi biciklistički spektakl. Premda su jedan drugome nekada bili najveći rivali, sada slove za velike prijatelje i kolege za volanom, a  BMX Flatland vožnja za njih je postala stil života. Ove nedjelje predstavit će se zanimljivom točkom 'BMX Banditi' i prikazati kako se vozilo nekad i kako se vozi danas, ili kako bi to vozači rekli – new school vs. old school.
Osmeročlana plesna grupa  Step'n Jazz Dubrovnik gledatelje će odvesti u svijet Alise u zemlji čudesa, a kako to izgleda kad Alisa zastepa, vidjet ćemo u točki naziva 'Alisa na čajanki'.

Dvadesetogodišnja ruska orijentalna plesačica Polina Mytko na audicijskoj emisiji zadivila je svojim plesom, a ovoga puta tehnike i pokrete orijentalnog tanga uklopit će u koreografiju naziva 'Freedom of the world'. Lanci i rešetke bit će dio točke, a o čemu se točno radi doznat ćemo u nedjelju.

Zanimljivo će biti vidjeti i što će pripremiti dvanaestogodišnja Stelaura Vlahović koja  pleše i repa od malih nogu, a na pozornicu Supertalenta doći će s točkom 'Dolazak iz budućnosti. Pjesma koju je sama napisala i samo za Supertalent nosi poruku o zagađenom svijetu.

Dora Duplančić i u polufinalnoj emisiji nastavlja u istom tonu, a ovoga puta otpjevat će ariju Nessun Dorma iz završnog čina Puccinijeve opere Turandot.
Dobitnici zlatne ulaznice Transform Crew kažu kako su na audiciji pokazali samo show off onoga što mogu i znaju, a za emisiju uživo pripremaju neviđeni spektakl. Koreografiju 'Funhouse of Cabaret' osmislio je Davor Ćirković, a sadržava elemente kazališta, jazza i akrobacija.

Žongler Domagoj Oreški tvrdi kako je krajem prošle godine imao viziju da će dogurati do polufinala, što mu se sada i ostvarilo, a prikazat će nam kako izgleda njegov 'Crveno plavi svijet', točka umjetničkog žongliranja koju je osmislio u samo 15 minuta, dok će Casper Magic iz Šibenika izvesti autorsku točku kakve nema u ovom dijelu Europe -  zapalit će glavu svojoj asistentici!

Nera i Jambro iz Osijeka izvest će pjesmu At last  Ette James. Namjera im je zainteresirati ljude i za druge vrste glazbe, a hoće li žiri zatreperitI i ovoga puta na njihovu izvedbu, ostaje nam vidjeti.
Danko Ažić za sebe kaže da ima dvije strane – ozbiljnu  i neozbiljnu. Za nastup uživo pripremio je točku 'Celebrity Supertalent', a tko će se sve od celebrityja naći na njegovom repertoaru, ne propustite doznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?