Riješi me! 9448 pregleda 10. veljače 2018.

Niki (17) pokucala porezna na vrata: Gasi svoj YouTube kanal!

U prvoj epizodi nove zabavne serije “Prank’d” na meti 'Porezne uprave' našla se poznata hrvatska youtuberica i Instagram zvijezda. Inspektori su joj upali u stan zbog 150.000 kuna neplaćenog poreza od reklama.

Pogledajte prvu epizodu Prank'd-a:

U prvoj epizodi nove, originalne JoomBoosove serije“Prank’d”  LayZ, se kao voditelj i producent okomio na prijatelje, kolege youtubere, ali i obične ljude. Podvale nikad nisu bile ovako smiješne, a danas je nadrapala YouTuberica, Nika Ilčić (17). Na vrata joj je pokucala porezna.

- Primijetili smo dobit na koju niste platili porez. Radi se o 150.000 kuna, kazao je porezni inspektor Niki Ilčić. I uslijedio je kaos. 

- Kako ste vi došli do mene? Na koju foru? - ispitivala je sve uzrujanija Nika. Dok su inspektori pokušavali objasniti da su revizijom njenih financija otkrili nepravilnosti Nika je bjesnila.

Jesi i ti umirao od smijeha na Prank'd? A sada je vrijeme za kviz. Otkrij kakv smisao za humor imaš?

 

Ako želite nekome smjestiti možete nam to javiti! U SMS prijavi navedite svoje ime i prezime, mjesto stanovanja, koga bi željeli prankati i na koji način.

Pošaljite SMS sa ključnom riječi PRANKD na 666555 i slijedite upute za prijavu. Cijena: 3,72 kn/SMS

Služba za korisnike:customer.care@ccsupport.biz ili 01 63 88 160 od 09 do 17 sati. 

Organizator usluge: 24sata d.o.o.

Tehnička podrška (davatelj usluge): NTH Media d.o.o., Petrovaradinska 7, 10 000 Zagreb, OIB: 59547672558. Tel: 01 6388 160.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima! 
 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!  Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;) 

 

 

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve