Riješi me! 83 pregleda 25. lipnja 2016.

Nova prilika: Hoće li Eiffelov toranj napokon zasjati u bojama Hrvatske?

Eiffelov toranj
Facebook/Vatreni

Hrvatske snage s društvenih mreža već su dva puta izgubile bitku za Eiffelov toranj. No, danas je novi dan u kojem imamo veličanstvenu priliku, a evo i zašto...

Borili smo se i borili ali Turska nas je već dva puta pobijedila. Srećom, ne na nogometnom terenu nego u orkšaju hashtagovima na društvenim mrežama. 

Iako smo neumorno ispisivali #CRO gdje god smo stigli, Eiffelov toranj nije svijetlio u bojama Hrvatske. No, danas je novi dan i nova prilika! I to veličanstvena prilika!

Naime, u današnjoj borbi, osim Hrvatske, nalaze se: Portugal, Poljska, Švicarska, Wales i Sjeverna Irska, a Hrvatska s 36% hashtagova uvjerljivo vodi!

Hashtag cro | Autor: print screen print screen

Hoćemo li biti dovoljno uporni do kraja dana? Vrijeme će pokazati.

Podsjetimo, za trend koji je zaludio sve koji prate europsko prvenstvo zadužena je kampanja francuskog telekom operatera Orange, Uefe i Grada Pariza nazvana Show Your Support, a koja poziva navijače da pokažu svoju pripadnost reprezentaciji na društvenim mrežama.

- Poslušat ćemo želje navijača koji pokažu najviše strasti na društvenim mrežama na dan kada njihova momčad igra te ćemo onu koja je skupila najviše potpore nagraditi obasjanim Eiffelovim tornjem u nacionalnim im bojama - objasnili su u Orangeu.

Ako vas zanima trenutni poredak ili pak u čijim je bojama simbol Francuske svijetlio proteklih dana, posjetite službenu stranicu kampanje 'Show Your Support' i ne zaboravite na hashatag #CRO! :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?