Riješi me! 247 pregleda 18. srpnja 2016.

Novi video na YouTube-u: Vanzemaljci se spustili na zemlju, a NASA sve prikriva?

NLO
Dreamstime

Mnogi vjeruju da je nemoguće da smo sami u svemiru, a već desecima godina postoje teorije o tome kako američka vlada zataškava dokaze o posjetima 'malih zelenih'

Jedna od korisnih stvari koju je NASA omogućila je live stream snimaka Internacionalne svemirske postaje koji kruži Zemljinom orbitom 16 puta na dan. I snimka djeluje prilično smirujuće sve dok se usred snimke ne pojavi svemirska letjelica...

Devetog srpnja je YouTuber Streetcap1 uočio nešto (vanzemaljce? vjerojatno vanzemaljce!) kako ulaze u Zemljinu atmosferu. Ali kada se približava Zemlji, NASA je prekinula prijenos. I dok korisnik kanala ističe kako se moglo raditi o meteoru, mi smo gledali Independence Day. Znamo mi o čemu se radi :)

Video je vrlo brzo prenesen na još nekoliko YouTube kanala, a senzacionalistički mediji us odmah doskočili kako bi prenijeli nevjerojatnu vijest o šokantnim vanzemaljcima.

Iz NASE pak kažu: Nikada nismo vidjeli NLO u klasičnom, popularnom smislu. Što se prijenosa tiče, ne gasi se ručno. Povremeno se izgubi signal, ali se to događa automatski, nitko ne utječe na to, rekao je glasnogovornik NASA-e, prenosi Seventeen.

Nema veze, mi ćemo i dalje vjerovati u ovu zabavniju teoriju! :)

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?