Riješi me! 7877 pregleda 07. svibnja 2018.

Ono što prvo vidiš otkriva što zaslužuješ u životu!

promo

Svaki tvoj pogled može ti dati super odogovr o tvojoj osobnosti. Kada se radi o ovoj slici - ono što prvo ugledaš reći će ti što ti je potrebno u ovom trenutku i što zaslužuješ

 | Autor: promo promo


1. PLAŽA

Ako si izabrala plažu - treba ti odmor i oni ljetni praznici u školi!  Umoran/na si od svega, a najviše od stvari koje tin stvaraju stres i nervozu i zbog kojih se osjećaš down!  Možda ti je potrebna i promjena koja bi ti pomogla da nađeš unutarnji mir i doneseš kvalitetne odluke u svom životu!

2. LJUDI 

Ti si komunikativna osoba koja voli biti u društvu. Ipak,postoji nešto što ti je bitno u životu, a to je osoba koja će biti uvijek tu za tebe, i na koju možeš osloniti. Svi su tu samo kada je dobro, a kada imaš problem svi oni odjednom nestanu! 

3. VALOVI

Izabrao/la si valove iz razloga što oni na najbolji način oslikavaju tvoj život. Kod tebe se situacija stalno mijenja, jedan dan bude miran a drugi prepun problema - a njih simboliziraju valovi. Ono što najviše želiš je sreće u životu.

4. SURFER

Ono što ti najviše treba je sloboda. Kao što je ovaj surfer slobodan, upravlja vožnjom valovima, upravo to i ti tražiš. Moraš se opustiti i raditi stvari koje voliš, uživati u životu. Imaš problem s komunikacijom. Naime, želiš da se vrati vrijeme u kojem si radio/radila mnogo stvari koje su ti donosile sreću.

5. ŽENA

Ako si prvo primijetio ženu, ti si jedna iskusna osoba. Rijetko ti se događa da u nečemu pogriješiš jer dobro sagledavaš svaku situaciju kao i sve oko nje, pre nego što doneseš odluke i zaključke. Najljepša osobina koju posjeduješ je - plemenitost. Ono što ti je najpotrebnije je iskrenost. Potrebno ti je da čuješ cijelu istinu, i smatraš da bi život bio mnogo jednostavniji kada bi ljudi bili više iskreni.

 

 

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

 

ŽELIŠ BITI YOUTUBER NA JEDAN DAN I OSVOJITI SNIMANJE SA ZAKON BRAĆE? KLIKNI OVDJE

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve