Riješi me! 63 pregleda 13. ožujka 2015.

Još uvijek možete osvojiti karte za fan projekciju filma "Pobunjena"

Pobunjena
Promo
Još uvijek možete osvojiti karte za fan projekciju filma "Pobunjena" Još uvijek možete osvojiti karte za fan projekciju filma "Pobunjena" Još uvijek možete osvojiti karte za fan projekciju filma "Pobunjena" Još uvijek možete osvojiti karte za fan projekciju filma "Pobunjena" Još uvijek možete osvojiti karte za fan projekciju filma "Pobunjena" Još uvijek možete osvojiti karte za fan projekciju filma "Pobunjena"

Poklanjamo 50x2 dvije ulaznice za super fan projekciju novog nastavka triologije "Različita" . Požurite se jer zbog velikog interesa nagradna igra traJe danas do 15 sati

Uključi se u super nagradni natječaj jer poklanjamo 50x2 ulaznice za fan projekciju filma 'Pobunjena'. Sudjelovanje je vrlo jednostavno - potrebno je samo popuniti obrazac svojim podacima i upisati kratki odgovor na nagradno pitanje!

Nagrađujemo 50 najoriginalnijih odgovora, prijaviti se možeš do 15. ožujka u ponoć, a već u ponedjeljak ujutro na Cool.hr objavljujemo imena dobitnika! Premijera filma se održava u utorak, 17.3. u 20 sati u CineStar kinu u Arena centru u Zagrebu! S jednom e-mail adresom možeš se prijaviti samo jednom, a u slučaju dobitka ćemo te mailom obavijestiti o načinu preuzimanja ulaznica!

Nikada se nije nigdje uklapala a sad o njoj ovisi cijeli svijet

Stigao je nastavak "Različite" pa ćemo napokon saznati što se da­lje događalo sa skupinom ljudi koji se ne mogu uklopiti u društvo budućnosti koje je podijeljeno na frakcije. Beatrice Tris Prior suočila se sa svojim najvećim strahom kad je otkrila da njezina osobnost ne odgovara ni jednoj frakciji. Nakon što sama sebe pokuša prisiliti da se ipak uklopi u podjelu koja joj je nametnuta, ona postaje Pobunjena te shvaća da nije jedina. Promjene će pokrenuti upravo oni koje društvo smatra najvećim otpadnicima…"Pobunjena" se nastavlja tri dana nakon radnje filma "Različita" kada Tris i Four jedva uspijevaju izbjeći Jeaninu planu kojeg je pokušala provesti kako bi istrijebila populaciju frakcije Nijekanja. Tris će pretrpjeti i strašan gubitak roditelja, a bit će prisiljena i ubiti prijatelja Willa.

Kako će se Beatrice snaći u svim izazovima možeš pogledati upravo ti ako ispuniš naš obrazac. S nestrpljenjem te čekamo!

Fill out my online form.
 

Tvoja reakcija?