Riješi me! 267 pregleda 22. lipnja 2016.

Ova 3 horoskopska para preživjet će sve sve ljubavne brodolome!

Horoskop
Dreamstime

Povezuju ih nevidljive niti, jače od svega...

Svima je jasno koliko se vole, ne mogu jedno bez drugoga, ali istovremeno su ljuti protivnici i ne podnose se. Svojim ponašanjem zbunjuju sve oko sebe, ali svima je jasno da su suđeni jedno drugome.

Bio bi to opis 3 fatalna horoskopska znaka. Unatoč brojnim komplikacijama s kojima će se susrestri, njihova će ljubav na kraju preživjeti.

Donosimo vam 3 idealne kombinacije horoskopskih znakova...

Djevica i Vodenjak

Scenarij najčešće ide ovako: Djevica primijeti Vodenjaka i potom smišlja svoj "napad". Proračunata Djevica je svjesna da će duhovitošću najlakše osvojiti Vodenjakovo srce. I tako na kraju i bude.

Iako u potpunosti različiti, ovi horoskopski znakovi neodoljivo se privlače. Ljubav između njih "plane" brzinom svjetlosti, ali vrlo brzo počnu primjećivati karakterne razlike. Neustrašivi Vodenjak i proračunata Djevica koja smatra da je najpametnija na svijetu nailaze na brojne probleme, ali uvijek gotovo ostaju zajedno. Iako mogu jedno bez drugoga, a ponekad im je čak i lakše tako, nedostaje im međusobna potpora i razumijevanje.

Njihov najveći "kamen spoticanja" je tvrdoglavost koju oboje posjeduju. 

Strijelac i Ribe

Strijelac koji ne robuje nikakvim društvenim pravilima i osjećajne Ribe koje sanjaju o velikoj filmskoj ljubavi, na prvi su pogled nespojiv par. Ipak, jedno drugome su najčvršći oslonac. Zbog velikih karakternih razlika često će se rastajati i to na vrlo buran način, ali najčešće će se ponovno vraćati jedno drugome. Nakon što zaborave na sve negativne emocije, oboje će patiti jedno za drugim, ali se neće potruditi razviti ikakvu komunikaciju. 

Ponekad taj dio za njih "odradi" netko treći i tad shvate da ni jedno nikada nije u potpunosti diglo ruke od ove veze. Iako se čini da ih dijele nepremostive razlike, jednom kada shvate da ne mogu jedno bez drugoga, njihova veza postaje neraskidiva.

Lav i Vaga

Ovaj zanimljivi par prvenstveno veže duboko prijateljstvo. Proći će jako puno vremena prije nego što Vaga "padne" na Lavov šarm. Iako im ciljevi u životu nisu identični, oni se drže zajedno ali u njihovom odnosu svađe su česte i eksplozivne. Dominantni Lav često zaboravlja da u ovoj ljubavnoj priči nije sam. Nameće svoje ideje, stavove i misli samo na sebe. Iako samozatajna, Vaga to ne trpi i vrlo brzo mu se počinje odupirati. 

Iako su u njihovom odnosu turbolencije gotovo svakodnevne, jednostavno ne mogu jedno bez drugoga i trude se svoju ljubav održati na životu. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?