Riješi me! 158 pregleda 09. kolovoza 2016.

Ova genijalna budilica će vas istjerati iz kreveta u sekundi!

Alarm
print screen

San strastvenih spavača mogao bi (napokon) biti prekinut...

Kad su neke stvari u pitanju, ne postoji velika razlika među ljudima. Jedna od tih stvari je i spavanje.

Postoje ljudi koji vole spavati i oni koji obožavaju spavati, a objema grupama jutro sasvim sigurno nije najdraži dio dana. Štoviše, ponekad nam se čini kako je upravo ustajanje iz toplog kreveta najteži jutarnji zadatak.

Ali istinske spavalice imaju jednu tajnu moć - znaju kako uspješno "ušutkati" svaku budilicu! Ipak, stigao je izum koji će čak i njih natjerati da ustanu iz kreveta!

Naime, uskoro bi se u prodaji trebao naći tepih Ruggie od memorijske pjene koji funkcionira kao budilica nove generacije. Tepih je ustvari alarm koji će se isključiti tek nakon što na njega stanete objema nogama i to na pune 3 sekunde. Najbolje od svega je što ne postoji opcija odgode...

Ako ste pomislili kako ćete se svejedno vratiti u krevet, varate se! Nakon što se alarm ugasi, tepih će vas početi zabavljati prilagođenim govorom ili smiješnim izrekama kako bi vam olakšao buđenje.

Ovaj genijalan izum uskoro bi se trebao početi i prodavati po cijeni od 99 dolara, a već sad je privukao pažnju brojnih investitora. 

U videu pogledajte kako cijela stvar funkcionira...

Tvoja reakcija?