Riješi me! 143 pregleda 18. srpnja 2016.

Ovo su najluđa mjesta za hvatanje Pokemona!

Pokemoni
Instagram

Dom predsjednika Baracka Obame samo je jedno u nizu neobičnih mjesta na kojima samoprozvani Pokemon majstori nastoj uloviti neke od rijetkih Pokemona...

U posljednje vrijeme virtualnim, ali i stvarnim svijetom zavladla je prava Pokemon manija, a za to je najzaslužnija igrica Pokemon GO koja je "zarazila" milijune ljudi. 
No potraga za Pikachuom i ostalim Pokemonima neke je igrače, osobite Amerikance koji su osobito oduševljeni ovom igricom, odvela na pomalo bizarna mjesta poput Bijele kuće ili pak rodilišta. 
Portal Rolling Stone izdvojio je neobične lokacije na kojima novi Pokemon majstori nastoje uhvatiti svoje nove ljubimce. U nastavku provjerite o kojima je riječ:

Bijela Kuća

Čini se kako Baracku Obami ovih dana baš i nije dosadno. Naime, nedavno se saznalo kako se jedan Pokestop nalazi upravo u njegovom domu. Ipak, poprilično smo uvjereni da tajna služba nije oduševljenja tom činjenicom...

Muzej sjećanja na Holokaust u SAD-u

Glasnogovornici ovog Muzeja javno su progovorili o svom problemu s Pokemonima te su izjavili kako igra u kojoj se hvataju bića s kojima se potom bori nikako nije prikladna za mjesto "posvećeno žrtvama Nacizma". 

Rodilišta

Jedan od prvih korisnika ove zarazne igrice nalazio se u bolnici sa ženom koju su pripremali za carski rez kada je ugledao rijetkog Pokemona. 
- Kada ti žena treba roditi a Pokemon se pojavi i ti se moraš pritajiti kako bi ga uhvatio... - napisao je. Huh, teškog li problema!

Sjedište Baptističke crkve Westboro

Baš kao ni mnogi drugi, poglavari ove crkve nisu bili oduševljeni kada su saznali kako je njihovo sjedište u Kansas Cityju istovremeno i Jigglypuffov Pokestop. Odlučili su uzvratiti paljbu kreiravši svog Pokemona i objavljujući neprikladne postove pune mržnje na Twitteru. Oni očito ne vole Pokemone... 

Spomenik na žrtve 11. rujna 

Još jedan spomenik na veliku tragediju postao je mjesto lova na Pokemone, što se većini posjetitelja ipak nije svidjelo...

Spomenik na žrtve Auschwitza

Nadležni za ovo spomen područje u Poljskoj ljubazno su zamolili turiste da se suzdrže od hvatanja Pokemona na ovoj lokaciji. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?