Riješi me! 31 pregleda 08. srpnja 2016.

Poruka od 150 tisuća kuna: Gigantsko ljubavno pismo šokiralo prolaznike

Pismo
Olvasonk

Zaljubljeni mladić dosjetio se kako vratiti izgubljenu ljubav...

Nedavno je u samom centru Budimpešte osvanula neobična poruka još neobičnije veličine. Naime, dvije zgrade bile su prekrivene ogromnim platnima koja su imala ulogu ljubavnog pisma, a iza cijelog ovog neobičnog pothvata stoji zaljubljeni Poljak, Jan Przasnek

Pismo | Autor: Olvasonk Olvasonk

Pretpostavlja se da je cijena ovog suludog pothvata bila oko 20 tisuća eura (oko 150 tisuća kuna), a u svom pismu je napisao:

"Gika, učinio sam najveću pogrešku u životu, ali zahvaljujući tome shvatio sam koliko mi značiš. Shvatio sam da mogu voljeti samo tebe. Ako mi oprostiš, svaku minutu tvoje patnje pretvorit ću u sretne sate, svaku tvoju suzu u more radosti. Možeš li mi oprostiti, Gika?
Ako mi oprostiš, želim da znaš da ću te oženiti i da ćeš biti majka moje djece. Želim ti izgraditi jednu malu kuću u Gorkiju ili gdje god ti želiš. Još uvijek ti želim pokazati Bosnu koja je predivna poput tebe. Znam da je ova ideja suluda, ali vjerujem da je ovo najmudrija odluka u mom životu. Znam da još nije kasno. Vjerujem u istinsku ljubav i u čuda. Želiš li i ti vjerovati, Gika?"

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?