Riješi me! 28 pregleda 31. ožujka 2015.

Postani član žirija koji će odabrati najbolji europski dječji film!

jel ti žao
Promo

Prvi put u Hrvatskoj dodjeljivat će se europski Oscari za najbolji dječji film a ti možeš postati dio žirija

 Prvi put u Hrvatskoj dodjeljivat će se europski Oscar za dječji film!

U sklopu Europske filmske nagrade (EFA) po četvrti put dodjeljuje se Nagrada mlade publike za najbolji europski film za djecu.

 Bit će to u nedjelju 3. svibnja. Dodjela nagrada održat će se istovremeno u 27 gradova, a kod nas će po prvi put domaćin biti Zagreb, točnije Kino Europa.

Svaki grad oformit će žiri sastavljen od četrdesetak mladih filmoljubaca u dobi od 12 do 14 godina koji će tijekom istog dana gledati 3 nominirana filma. Tijekom pauza sa svojim će vršnjacima razgovarati o filmovima kako bi donijeli odluku kojem filmu pripada njihov glas. Konačni pobjednički film bit će proglašen istoga dana u Erfurtu u Njemačkoj nakon što se zbroje glasovi iz svih gradova. Prijenos dodjele nagrada moguće je gledati uživo putem live streama.

A sad slijedi najbolji dio! Upravo ti možeš biti jedan od članova žirija koji će odabrati najbolji europski film godine. Ako imaš od 12 do 14 godina i filmoljubac si, pošalji kratak tekst o sebi i kritiku svog najdražeg filma poštom na adresu:  Kino Europa – Kino Bibijada, Varšavska 3, 10000 Zagreb ili e-mailom na: katarina@zagrebfilmfestival.com.

U prijavi je potrebno napisati kontakt roditelja ili staratelja (ime i prezime, telefon i e-mail). Prijave traju do 12. travnja, a odabrane članove žirija bit će objavljeni do 17. travnja.

Sretno!

 

Tvoja reakcija?