Riješi me! 23 pregleda 21. srpnja 2016.

Predivno: Kako djetinjstvo izgleda iz naše perspektive, a kako iz roditeljske?

Djetinjstvo
Predivno: Kako djetinjstvo izgleda iz naše perspektive, a kako iz roditeljske? Predivno: Kako djetinjstvo izgleda iz naše perspektive, a kako iz roditeljske? Predivno: Kako djetinjstvo izgleda iz naše perspektive, a kako iz roditeljske? Predivno: Kako djetinjstvo izgleda iz naše perspektive, a kako iz roditeljske? Predivno: Kako djetinjstvo izgleda iz naše perspektive, a kako iz roditeljske? Predivno: Kako djetinjstvo izgleda iz naše perspektive, a kako iz roditeljske? Predivno: Kako djetinjstvo izgleda iz naše perspektive, a kako iz roditeljske? Predivno: Kako djetinjstvo izgleda iz naše perspektive, a kako iz roditeljske? Predivno: Kako djetinjstvo izgleda iz naše perspektive, a kako iz roditeljske? Predivno: Kako djetinjstvo izgleda iz naše perspektive, a kako iz roditeljske? Predivno: Kako djetinjstvo izgleda iz naše perspektive, a kako iz roditeljske? Predivno: Kako djetinjstvo izgleda iz naše perspektive, a kako iz roditeljske? Predivno: Kako djetinjstvo izgleda iz naše perspektive, a kako iz roditeljske? Predivno: Kako djetinjstvo izgleda iz naše perspektive, a kako iz roditeljske?

Dramatičnost, akcija, nevjerojatne avanture...

Djeca uvijek tumače svijet oko sebe na puno dramatičniji i zanimljiviji način od odraslih ljudi. Sasvim sigurno ste i vi bar jednom napravili veličanstven dvorac od jastuka ili se pak spuštali uz najuzbudljiviji tobogan sagrađen u vašoj sobi od svih stvari koje ste mogli pronaći u svojoj okolici... Kada spojite dvije stolice nastaje neistražena špilja, a igra s roditeljima ponekad se činila kao nevjerojatna avantura.

Nažalost, mnogi putem prema odrastanju izgube dobar dio svoje mašte. Kako bi vas podsjetili koliko je djetinjstvo genijalna stvar, portal Bright Side je napravio niz zanimljivih ilustracija koje prikazuju viđenje svijeta iz dječje perspektive i iz perspektive odraslih ljudi...

Igra s roditeljima u trenu postaje zavjerojatna avantura... | Autor: Brightside Brightside

Zavirite u našu galeriju i dobro se nasmijte!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?