Riješi me! 220 pregleda 05. siječnja 2017.

Prelijepe su: Kako bi Disneyeve princeze izgledale u stvarnom životu?

Jasmine
Prelijepe su: Kako bi Disneyeve princeze izgledale u stvarnom životu? Prelijepe su: Kako bi Disneyeve princeze izgledale u stvarnom životu? Prelijepe su: Kako bi Disneyeve princeze izgledale u stvarnom životu? Prelijepe su: Kako bi Disneyeve princeze izgledale u stvarnom životu? Prelijepe su: Kako bi Disneyeve princeze izgledale u stvarnom životu? Prelijepe su: Kako bi Disneyeve princeze izgledale u stvarnom životu? Prelijepe su: Kako bi Disneyeve princeze izgledale u stvarnom životu?

Napokon izgledaju puno realnije...

Koliko god vi obožavali Disneyeve junakinje, sigurno ste se bar jednom zapitali zašto njihova tijela izgledaju toliko nerealno. Drugim riječima, zašto ne izgledaju poput vas, vaše najbolje prijateljice ili susjede?

Naravno da je riječ o "običnim" animiranim likovima koji ne moraju imati nikakve veze sa stvarnošću i ove prelijepe princeze su nastale isključivo kao rezultat mašte, ali zar ne mislite da ne bi bile ništa manje atraktivne kada bi izgledale kao sva ljudska bića?

Upravo tim pitanjem se pozabavila kreativna ekipa s portala Curvy Kate te su ponovno nacrtali Snjeguljicu, Pocahontas, Bellu i druge, ali ovoga puta s tijelima nalik našima...

Zavirite u našu galeriju i otkrijte kako izgledaju!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?