Riješi me! 42639 pregleda 08. siječnja 2021.

Samo gurmani će dobiti 8/8 na ovom finom kvizu

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Ajmo opet malo o hrani! Vjerujemo da će gurmani i svi oni koji vole fino papati dobiti bez problema svih osam bodova na ovom kvizu znanja o raznim specijalitetima koje smo se dosjetili, a vi nam na kraju kviza javite jesmo li u pravu!

 

 

 

Zimski JoomBoos Posterbook pronađite na svim kioscima Tiska.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°