Riješi me! 2239 pregleda 11. svibnja 2024.

Specijalno izdanje JoomBoos Posterbooka je na kioscima!

joomboos

Od danas je na svim kioscima Tiska diljem Hrvatske u prodaji specijalno izdanje proljetnog JoomBoos Posterbooka! Možete ga pronaći po cijeni od 3,50 eura i zidove svoje sobe ukrasiti posterima najvećih zvijezda

U novom, specijalnom izdanju JoomBoos Posterbooka čeka vas 57 postera top svjetskih, domaćih i regionalnih zvijezda, kao i dva mega postera trenutno dva najtraženija muškarca u Hrvatskoj - Baby Lasagne i Joška Gvardiola.

 | Autor: joomboos joomboos

Uz njih, na posterima ćete pronaći i brojna druga poznata lica, od naših JoomBoosovaca, Brune Lukića, Lucije Kučko, Tene Tandare, do ostalih zvijezda, Taylor Swift i Travisa Kelcea, Selene Gomez, Matea Kovačića, Breskvice, Voyagea, Barbi Afrike, Renata Ercega, Toma Hollanda, Zendayje i mnogih drugih.

 | Autor: joomboos joomboos

Osim najcool postera, u novom Posterbooku čeka vas i specijal sa zabavnim trivia kvizovima o Europi, Europskoj uniji i državama EU u kojima možete, baš kao što to svakodnevno činite i u našim online kvizovima, testirati svoje znanje i još ponešto naučiti.

 | Autor: joomboos joomboos

Tu je i specijal o izborima za Europski parlament, koji se održavaju za nešto manje od mjesec dana, 9. lipnja te još mnogo zanimljivosti!

 | Autor: joomboos joomboos

Novi JoomBoos Posterbook pronađite diljem Hrvatske na svim kioscima Tiska po cijeni od 3,50 eura i ukrasite svoju sobu najvećim posterom Baby Lasagne ikad, kao i posterima trenutno najvećih faca s estrade! Zabavite se i učite uz kvizove, naučite sve o izborima za EU Parlament i budite dio promjene, neka se i vaš glas čuje!

 | Autor: joomboos joomboos

 | Autor:

Tvoja reakcija?