Riješi me! 106 pregleda 26. prosinca 2016.

Kašnjenje ti je najveća mana? Uz ove savjete više nikad nećeš zakasniti!

Kašnjenje

Stani na kraj svojoj najgoroj navici - kašnjenju...

Ako si i ti jedna od onih osoba koje  uporno kasne na dogovore, u školu i sve druge događaje te koliko god se trudila ne uspijeva ti stići na vrijeme, čitaj dalje...

I sama znaš koliko kašnjenje može biti iritantno ljudima koji čekaju. Osim što je odraz neodgovornosti, ono je i pokazatelj nepoštovanja pa se nemoj čuditi ako neki prijatelji odluče prorijediti druženja s tobom.

Želiš li stati na kraj tom skrivenom prokletstvu zvanom "kašnjenje" pridržavaj se ovih 7 zlatnih pravila:

1. Izračunaj koliko ti je vremena potrebno da se našminkaš te se drži tog vremena. Ako ne vjeruješ sama sebi, namjesti alarm na  mobitelu koji će te upozoriti kada pređeš zadano vrijeme. 
2. Ako ti doručak oduzimam velik dio vremena, pripremi ga večer ranije.
3. Smišljanje odjevne kombinacije za školu ponekad oduzima puno vremena, kako bi skratila "gubljenje" vremena, pripremi si odjeću večer ranije.
4. Stalno gubiš ključeve ili mobitel? Drži ih uvijek na istom mjestu i zaboravi na ovaj problem.
5. Držite se pravila 40% - ako mislite da vam je do posla potrebno 30 minuta, vjerojatno vam je potrebno 42 minute.
6. Napravi si strogi raspored obveza i odmora. 
7. Kada imaš plan, dogovor, zadaću ili bilo kakvu drugu obvezu, ne otvaraj društvene mreže, zbog njih ćeš sigurno zakasniti!

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°