Riješi me! 181 pregleda 28. listopada 2016.

Stare i prašnjave igračke iskoristi za modne dodatke

Od starog hula hoopa i malo materijala napravite genijalan baldahin!
BuzzFeed
Stare i prašnjave igračke iskoristi za modne dodatke Stare i prašnjave igračke iskoristi za modne dodatke Stare i prašnjave igračke iskoristi za modne dodatke Stare i prašnjave igračke iskoristi za modne dodatke Stare i prašnjave igračke iskoristi za modne dodatke Stare i prašnjave igračke iskoristi za modne dodatke Stare i prašnjave igračke iskoristi za modne dodatke Stare i prašnjave igračke iskoristi za modne dodatke Stare i prašnjave igračke iskoristi za modne dodatke Stare i prašnjave igračke iskoristi za modne dodatke

Iako se više ne igrate s njima, mogu vam neopisivo uljepšati dan

Praktičnih i kreativnih ideja kako pronaći novu funkciju stvarima koje više ne koristite nikad nije previše! Zato vam otkrivamo kako možete iskoristiti omiljene igračke koje stoje u nekoj kutiji davno zaboravljene. Umjesto da ih bacite ili proslijedite nekom mlađem, one vas mogu svakodnevno podsjećati na sretne dane djetinjstva... Pa tako sasvim obično ogledalo ili stara lampa mogu dobiti novi, nevjerojatan izgled upravo zahvaljujući njima.

Pitate se kako? Zavirite u našu fotogaleriju i "ukradite" neku od spektakularnih ideja koje vam je pripremio portal Buzzfeed.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?