Riješi me! 1031 pregleda 15. rujna 2017.

Troy Bolton i Gabriella Montez opet u srednjoj školi

Četvrti nastavak Disneyevog mjuzikla uskoro stiže na velike ekrane. Sjećate li se Troya, Gabrielle i Sharpay? Riješi kviz i saznaj koji si High School Musical lik.

Jedan od najpopularnijih mjuzikla uskoro će dobiti svoj četvrti nastavak. Disney Channel PR je na Instagram stranici objavio da je otvoren casting za snimanje High School Musical 4, a fanovi diljem svijeta su se oduševili. 

 

#highschoolmusical #hsm3

A post shared by ;fuckkslxp (@luckloves6) on

Kao i u prva tri dijela film prati radnju školskog košarkaškog tima Wildcats i njegovog najvećeg rivala West High Knightsa. Glavne uloge imaju Zac Efron kao košarkaš Troy BoltonVanessa Hudgens kao Gabriella Montez. Njih dvoje kroz tri nastavka mjuzikla stvaraju ljubavnu priču punu zavrzlama, a na putu im se nalazi svakakvi likovi koji ne žele da njihova veza uspije. Jedna od njih je Sharpay Evans kao Ashley Tisdale

 

— dusk till dawn - troy & gabriella <3 - shakes voidlinslow [ #omgpage #highschoolmusical #hsm ] -mikayla

A post shared by multi celeb (@multicxleb) on

Šuška se kako bi u četvrtom dijelu moglo doći do promjene glavnih glumaca, s obzirom da je Vanessa nekoliko puta za medije rekla kako se osjeća prestarom da još jednom utjelovi lik srednjoškolke.  

- High School Musical ne bi bio isti da se nisu stvorila prijateljstva koja su doista utjecala na cijelu atmosferu snimanja. Disney je odličan produkcijski studio i sigurna sam da će naći nekog tko će utjeloviti moju ulogu - rekla je Vanessa. 

Njezina srednjoškolska ljubav, Zac Efron nedavno je objavio na Instagram profilu sliku sa snimanja High School Musicala iz 2008. godine.

- Sa najboljom ekipom tijekom najuzbudljivijeg i najdragocjenijeg dijela u mom životu. - napisao je Zac. 

 

Ipak nadamo se da ćemo vidjeti staru glumačku postavu i u novom nastavku, a ti možeš riješiti ovaj kviz i saznati koji si High School Musical lik. 

 

Tvoja reakcija?