Riješi me! 22 pregleda 10. rujna 2015.

Što nas sve očekuje u showu 'Zvjezdice'?

Zvjezdice
RTL

Sve je spremno za prvu emisiju showa 'Zvjezdice', a potraga za malim talentima kreće ove subote u 20 sati

U novom glazbeno - natjecateljskom dječjem showu mladi glazbeni talenti nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Pred članovima žirija jako je težak zadatak - izabrati najsjajniju zvjezdicu!

Dječji show 'Zvjezdice' počinje u subotu, 12. rujna u 20 sati, emitirati će se na RTL televiziji, a u njemu će svoje glazbene snage odmjeriti mladi pjevači do 15 godina. U žiriju ćemo gledati Vannu, Alku Vuicu, Enisa Bešlagića, Luku Nižetića i Zdravka Šljivca.

Već u prvoj emisiji saznati ćemo tko je uspio očarati strogi žiriji. 

Pravila su jednostavna. Žiri, koji sjedi u stolicama, leđima okrenuti pozornici, ne vide natjecatelje, a okrenuti se mogu tek ako ih netko od izvođaća toliko oduševi da požele stisnuti čarobni zeleni gumb ispred sebe. 

Ipak, ako se netko iz žirija predomisli, ima pravo ponovno stisnuti crveni gumb i tako natjecatelj gubi njegov glas. Nadamo se da takvih situacija ipak neće biti!

Da bi prošli u idući krug, mladi natjecatelji trebaju dobiti svih pet glasova. Strogo, zar ne?

U prvoj emisiji nastupi će i Mia Negovetić. Djevojčica je to koja je cijelu Hrvatsku oduševila svojim glasom tijekom proslave nedavne obljetnice Oluje. Otpjevala je himnu i u trenutku sve okupljene oduševila svojim glasom te postala zvijezda svečanog mimohoda.

Lana Negovetić | Autor: RTL RTL

Mia ima 13 godina, dolazi iz Rijeke i odlična je učenica Osnovne škole Brajda. Glazbom se bavi od malena, svira piano i gitaru, a sluša pop i RnB glazbu. Od stranih izvođača obožava Beyonce, Rihannu, Whitney Houston i Celine Dion, a od domaćih su joj najdraže tri dame: Ivana Husar, Ivana Kindl i Natali Dizdar.

Osim što je vrhunska pjevačica, Mia odlično svira, pleše, ali i crta. Također, hobi joj je gimnastika. Baš je svestrana! :)

Nikada nije išla u glazbenu školu, ali joj je glazba u krvi pa ni ne čudi što se toliko predano bavi ovim svojim hobijem. Mama joj je pjevala u bendu, a tata i danas često zasvira.

Iako mnogi sanjaju o glazbenoj karijeri, Mia ima ponešto drugačije planove.

- Iskreno, ja bih voljela biti kuharica, nikako pjevačica. Nekako mi se čini da pjevači previše vremena odvajaju za svoju karijeru i nemaju puno slobodnog vremena. Ja bih voljela imati obitelj jednog dana - kaže Mia.

Želite li se i sami uvjeriti u njezin glazbeni talent, pogledajte (i poslušajte) ovaj video... :)

Tvoja reakcija?