Riješi me! Božić na JoomBoosu! 665 pregleda 21. prosinca 2021.

Što prije želimo pogledati ovu novu božićnu komediju

netflix

'Sam u kući' - odgledano, 'Vilenjak' - odgledano, 'Polar Express' - odgledano... Ako i ti imaš dojam da si pogledao ili pogledala apsolutno sve božićne filmove i više nemaš inspiracije, nastavi čitati jer ti u nastavku donosimo jedan novi božićni film koji možeš naći na Netflixu

Do Božića nas dijeli još samo nekoliko dana što znači da se na repertoaru mnogih nalaze samo božićni filmovi, no sigurni smo da neki već imaju osjećaj kao da su pogledali apsolutno sve i potrebne su im ideje za neke nove filmove. Ako i ti pripadaš toj skupini, na pravom si mjestu jer ti moramo reći da je na Netflix upravo stigao novi božićni film koji je oduševio i publiku i kritiku. Radi se o romantičnoj komediji 'A California Christmas: City Lights' uz koju će uživati cijela obitelj, piše Gizmo Story.

Radnja ovog filma prati mladi par,  Callie (Lauren Swickard) i Josepha (Josh Swickard) koji, godinu dana nakon što su prohodali, sa svog ranča odlaze u San Francisco zbog obiteljskih obveza koje će cijeli njihov odnos okrenuti naglavačke! Naime, Callie je prava ''seoska djevojka'', dok je Joseph gradski dečko koji je odustao od svog starog života kakvog je poznavao ne bi li bio s Callie.

Kada stignu u San Francisco, Callie shvaća koliko je Joseph zapravo drugačiji od nje te da do sada uopće nije bila svjesna kakav život je on imao prije nego je upoznao nju. 

Iako ovaj film nije tipični blagdanski i u njemu nema snijega, pletenih džempera i božićnih drvca na svakom koraku, sigurni smo da će vas osvojiti već u prvih nekoliko minuta. 

Nadamo se da su kokice već spremne!

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?