Riješi me! 634 pregleda 16. rujna 2016.

Svatko posjeduje bar jednu supermoć! Koja je vaša?

Superjunak
Dreamstime

U svijetu superjunaka svaki horoskopski znak imao bi svoju važnu ulogu...

Ovan

Pripadnici ovog znaka spremni su učiniti sve kako bi ostvarili svoj cilj, i to sve zahvaljujući neograničenoj energiji koju posjeduju i koja je ujedno njihova supermoć.

Bik

Sigurno ste nebrojeno puta čuli usporedbu 'jak kao bik'. Zato ni ne čudi što bi njihova supermoć bila upravo supersnaga. To se odnosi i na onu fizičku, i na mentalnu. Bikove zbilja nije lako "slomiti"!

Blizanci 

Njihova mentalna snaga i brzina kojom pamte jednostavo su nevjerojatni. U svijetu superjunaka oni bi bili oni koji u sekundi upijaju informacije i uvijek su najpametniji od svih. 

Rak

Rakovi imaju sposobnost da shvate i razumiju sve ljude oko sebe, mogu se emotivno povezati sa svakim bićem. Moć suosjećanja njihova je supermoć.

Lav

Temperamentni Lavovi u svijetu superjunaka bili bi gospodari vatre. Potrebno je samo da se malo naljute ili uznemire i u sekundi će stvoriti vatru i uništiti protivnike ili pak plamenom zaštiti drage ljude. 

Djevica 

Pripadnici ovog horoskopskog znaka uvijek su pet koraka ispred drugih. Imaju moć razmišljanja unaprijed i donošenja konkretnih odluka brzinom svjetlosti. Oni bi bili ljudski tornado. 

Vaga 

Vage se mogu prilagoditi svim životnim situacijama i okolinama. Njihova super moć bila bi moć nevjerojatne transformacije i prilagođavanja. 

Škorpion

Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti percepcije, oni samo jednim pogledom mogu "pročitati" druge i saznati koji su njihovi ciljevi te dobre i loše karakteristike.

Strijelac 

Ako mislite nekome nešto lagati, nikada to ne radite Strijelcima! Biti će im potrebna samo jedna sekunda da iz vas izvuku istinu. Da su superheroji, sigurno bi imali ulogu ljudskog detektora laži. 

Jarac

Pripadnici ovog znaka vrlo lako i vješto postaju manipulatori tuđim mislima. Svojom upornošću utječu na druge ljude i njihovo razmišljanje te donošenje odluka. 

Vodenjak

Pripadnici ovog znaka bi u svijetu supermoći bili oni junaci koji lako postanu nevidljivi. Kad god im ne odgovara trenutna situacija, oni jednostavno "nestanu".

Ribe 

Ribe su pravi sanjari a svojim su mislima sposobni izmaštati svjetove o kakvima se drugi ne usude ni razmišljati. Njihova mašta nema granica i u svijetu superjunaka sigurno bi bili tvorci novih mjesta za spas drugih.

Tvoja reakcija?