Riješi me! 8 pregleda 08. kolovoza 2016.

Tek joj je sedam, a već je očitala lekciju milijunskoj kompaniji

Lego
lego

Zahvaljujući njezinom pismu jedna se bitna stvar počela drastično mijenjati...

Često se događa da odrasli zanemaruju mišljenje i sposobnost primjećivanja onih najmlađih. No, djevojčica Charlotte je zanimljivim pismom upozorila cijeli svijet kako bi to pod hitno trebalo ispraviti.

Naime, iako ima tek 7 godina, ova je mlada dama primijetila velik propust kompanije Lego koji se neprimjetio provlačio godinama bez da je itko reagirao.
O čemu je riječ pročitajte u njezinom pismu:

' Draga Lego kompanijo,  Zovem se Charlotte, imam 7 godina i jako se volim igrati s Lego kockicama, ali mi se ne sviđa što ima puno više Lego dečki nego Lego cura.  Danas sam bila u trgovini gdje sam vidjela dva odvojena dijela – rozi za Lego cure i plavi s Lego dečkima, ali sve što cure mogu raditi je sjediti kod kuće, ići na plažu i u shopping, i uopće nemaju posao dok dečki mogu ići u razne avanture, mogu spašavati legiće, imaju posao, čak mogu i plivati s morskim psima.  Zato vas lijepo molim da počnete proizvoditi više ženskih figurica koje će imati posao, ići u razne avanture i zabavljati se! Ok?  Hvala,  Charlotte.'

Pismo  | Autor: thesocietypages.org thesocietypages.org

Iako je ovo pismo postalo viralno, na policama trgovina nije se puno toga promijenilo. No, Lego je njezinu opomenu shvatio vrlo ozbiljno i jako brzo odlučio u prodaju pustiti Lego curu znanstvenicu.

Lego | Autor: lego lego

Ovaj zanimljivi komplet je osmislila Ellen Kooijman koja se u stvarnosti bavi geofizikom, a pobrinula se da se u kompletu nađu i poprilično cool dodaci poput teleskopa, laboratorijskog seta i fosila dinosaura.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?